fbpx

Home Succesverhalen

Succesverhalen

Ingenieursburo DTAB Marcel Deegens

Eigenlijk regelt Reggestad ICT inmiddels alles voor ons op het gebied van ict, waaronder computers, VoIP telefonie en clouddiensten. Daarnaast zijn ze ook onze sparringpartner. Als we een probleem of idee hebben, leggen we dat aan ze voor. Ze komen dan altijd met een passende oplossing.

Lees meer

BJVH Bart-Jan van Hecke

Het is erg fijn dat je een systeem hebt waar je op kunt bouwen. Ik ben overal bereikbaar en kan overal werken, zelfs met de zware bestanden waar ik regelmatig mee werk.

Lees meer

Moddit Digital Agency Simon Hogenkamp

Ik ben tevreden met de mate waarin Reggestad ICT ons ondersteunt bij het optimaliseren van de telefonie en bereikbaarheid.

Lees meer

Management en Adviesbureau StadLandWater Maarten Stadhouders

Wanneer ik denk dat ik bepaalde processen kan versnellen binnen mijn organisatie, dan bel ik naar Reggestad ICT om te vragen of de ontwikkeling ook daadwerkelijk mogelijk is.

Lees meer

Tandartsenpraktijk Markelo Mart Elzink

Mijn tandartspraktijk maakt al diverse jaren gebruik van de diensten van Reggestad ICT. Als er ICT of VOIP problemen zijn, zijn ze vlot te bereiken. Problemen worden dan vlot en adequaat opgelost. Ik vind dat Reggestad ICT goede kennis in huis heeft en een goede service bied tegen een nette prijs.

Lees meer

Praktijkmanager Tandheelkundig Team Koop Maura Rijssemus

Al jaren tot onze volle tevredenheid klant bij Reggestad ICT Specialisten!  Bij Reggestad bieden ze totaal oplossingen en denken ze goed met je mee. Het allerbelangrijkste is, dat wanneer je ze echt nodig hebt, ze vanaf 08:00 uur al bij je op de stoep kunnen staan. Reggestad staat voor goede service en klantgerichtheid.

Lees meer

Ortho-flex Arnold Janse

Wij hebben aan Reggestad een fijne en betrouwbare partner. Bij een probleem op IT gebied wordt er direct actie ondernomen!

Lees meer