fbpx

Home Succesverhalen

Succesverhalen

Smit Accountants en Belastingadviseurs Jan Smit

We hebben korte lijntjes met Reggestad. Wanneer er op locatie hulp nodig is, verloopt dat met veel effici├źntie. Het zijn gewoon plezierige mensen om mee samen te werken.

Lees meer

Indivipro | Carpetlinq | Intera Chantal en Nick Otten

De samenwerking met Reggestad is echt meegegroeid met onze bedrijven. In het begin was het puur technisch: het leveren van de server, computers en andere technische zaken. Inmiddels denkt Bart mee over het volledige systeem.

Lees meer

Auto Haafkes Rob Haafkes

Reggestad ICT staat altijd voor ons klaar. Ze verzorgen voor ons de e-mail, hardware, een deel van de software en printers. De jongens communiceren daarbij in begrijpbare taal, een digibeet kan hen ook verstaan. Het zijn stuk voor stuk vakmensen!

Lees meer

Bouwbedrijf Gebr. ten Heggeler Rob ten Heggeler

Reggestad ICT verzorgt voor ons het totaalplaatje aan ICT. Daardoor kan ons werk altijd doorgaan. Je kan echt op hen aan. Ze zijn kundig en als je wat geregeld wil hebben dan wordt het ook echt geregeld.

Lees meer

Camping Bergzicht & Landgoed Kattenbergse Hoeve Marco Jansen

Op onze locatie wordt veel gevraagd van de installatie, maar Reggestad ICT heeft alles goed geregeld. We zijn dus zeker tevreden over de samenwerking. We hebben gewoon geen gedoe en dat is prettig.

Lees meer

Ingenieursburo DTAB Marcel Deegens

Eigenlijk regelt Reggestad ICT inmiddels alles voor ons op het gebied van ict, waaronder computers, VoIP telefonie en clouddiensten. Daarnaast zijn ze ook onze sparringpartner. Als we een probleem of idee hebben, leggen we dat aan ze voor. Ze komen dan altijd met een passende oplossing.

Lees meer

BJVH Bart-Jan van Hecke

Het is erg fijn dat je een systeem hebt waar je op kunt bouwen. Ik ben overal bereikbaar en kan overal werken, zelfs met de zware bestanden waar ik regelmatig mee werk.

Lees meer

Moddit Digital Agency Simon Hogenkamp

Ik ben tevreden met de mate waarin Reggestad ICT ons ondersteunt bij het optimaliseren van de telefonie en bereikbaarheid.

Lees meer

Management en Adviesbureau StadLandWater Maarten Stadhouders

Wanneer ik denk dat ik bepaalde processen kan versnellen binnen mijn organisatie, dan bel ik naar Reggestad ICT om te vragen of de ontwikkeling ook daadwerkelijk mogelijk is.

Lees meer

Tandartsenpraktijk Markelo Mart Elzink

Mijn tandartspraktijk maakt al diverse jaren gebruik van de diensten van Reggestad ICT. Als er ICT of VOIP problemen zijn, zijn ze vlot te bereiken. Problemen worden dan vlot en adequaat opgelost. Ik vind dat Reggestad ICT goede kennis in huis heeft en een goede service bied tegen een nette prijs.

Lees meer

Praktijkmanager Tandheelkundig Team Koop Maura Rijssemus

Al jaren tot onze volle tevredenheid klant bij Reggestad ICT Specialisten!  Bij Reggestad bieden ze totaal oplossingen en denken ze goed met je mee. Het allerbelangrijkste is, dat wanneer je ze echt nodig hebt, ze vanaf 08:00 uur al bij je op de stoep kunnen staan. Reggestad staat voor goede service en klantgerichtheid.

Lees meer

Ortho-flex Arnold Janse

Wij hebben aan Reggestad een fijne en betrouwbare partner. Bij een probleem op IT gebied wordt er direct actie ondernomen!

Lees meer