fbpx

Home Zakelijke Camera beveiliging

Goede beveiliging van uw bedrijfspand

Camera beveiliging is geschikt om uw bedrijfspand op een effectieve manier te beschermen. Bij Reggestad hebben we een diverse soorten camera’s die u goed toezicht geven op uw bedrijfspand en spullen.

Bart helpt je graag. Neem contact op
of bel +31 (0) 547-27 33 63

Neem contact op
  • Complete installatie van camerasystemen in én rondom jouw pand
  • Hoge kwaliteit beelden die je gemakkelijk kan terugkijken vanuit de cloud
  • Bekijk realtime beelden met een mobiele app en/of beeldscherm op locatie

 

Naast dat wij uw bedrijf online kunnen beveiligen, kunnen wij dat ook offline door middel van camerabewaking. Camerabewaking is geschikt om uw bedrijfspand op een effectieve manier te beschermen. Met camerabeveiliging heeft u toezicht op een het gebouw en de spullen in het gebouw. U ziet op afstand wat er binnen of rondom uw bedrijf gebeurt. De camera’s schrikken inbrekers af, waardoor de kans op inbraak bij uw onderneming verkleint.

Beveilig uw bedrijf

Camera beveiliging helpt bij inbraakpreventie en het verminderen van criminaliteit. Inbrekers, dieven en criminelen bedenken zich en hebben een afkeer van camerabewaking. Camera beveiliging is een goede manier om uw bedrijfspand op een effectieve manier te beschermen. Bij Reggestad ICT hebben wij een aanbod aan diverse soorten camera’s voor uw bedrijfspand. Wij komen graag langs voor een passend advies om uw bedrijf op de best mogelijke manier te beveiligen. Neem contact met ons op!

Camera beveiliging van Reggestad ICT

Bent u geïnteresseerd in zakelijke camera beveiliging of het u vragen over onze dienst? Vul het onderstaande formulier in of neem telefonisch contact met ons op via +31 (0) 547-27 33 63. 

Sparren over een goede oplossing voor jouw bedrijf? Bart helpt je graag verder!

Wil je iets weten over de inrichting van je ICT beheer? Op zoek naar een cloud oplossing? Benieuwd naar onze telefonie aanpak? We zitten er klaar voor. Dus grijp je telefoon en maak die afspraak, dan komen wij 'm na.