fbpx

Home Particulieren

Particulieren

Heb je een nieuwe computer, laptop of toebehoren nodig? Of heb je apparaten die gerepareerd moeten worden? Jij als particulier kunt ook bij ons terecht!

Onze particuliere diensten

Ook als particulier kun je bij Reggestad ICT terecht. In onze showroom aan de Kerkstraat in Goor verkopen wij onder andere computers, laptops, tablets en accessoires van hoge kwaliteit. Onze ICT-specialisten geven altijd persoonlijk advies, zodat je zeker weet dat je met het juiste product naar huis gaat. We voeren strenge controles uit op diverse onderdelen van ons bedrijf, waaronder de kwaliteit van onze producten en de service. Naast verkoop voeren we ook reparaties uit aan diverse apparaten.

Wifi

Wifi, ofwel draadloos internet, is erg belangrijk om online aan de slag te kunnen. Welke situatie u ook bedenkt, wifi moet gewoon werken! Ook bij u thuis kunnen we een efficiƫnt en slim wifinetwerk aanleggen en onderhouden.

Service en reparatie

Reggestad ICT Specialisten heeft ruime ervaring met het repareren van telefoons, laptops, monitoren en andere hardware. Dus heeft u een nieuw scherm nodig of is uw accu aan vervanging toe? Kom langs in onze winkel of neem contact op.

Data recovery

Mocht data zijn verloren dan biedt data recovery de oplossing! Reggestad ICT helpt u met het terughalen van data middels data recovery. In de meeste gevallen kunnen wij er zelfs voor zorgen dat de verloren data volledig terugkomt. Hierbij maakt het niet uit welk type computer of laptop u heeft.

Installatie

Natuurlijk zorgen we ook voor een zorgeloze installatie van ons uitgebreide assortiment computers, laptop, tablets, printers en andere apparaten. Na de installatie zullen we zorgen voor een uitgebreide uitleg en bij problemen zijn we snel bereikbaar.

Ons assortiment

Bestel gemakkelijk via de Digitotaal Webshop of breng een bezoek aan onze showroom.

Computers & Laptops

We hebben een ruim assortiment aan computers, laptops en tablets van de hoogste kwaliteit. Of je nu een voordelige pc zoekt voor enkel tekstverwerking of een snelle laptop om ongestoord games op te spelen, je vindt het bij Reggestad ICT.

Accessoires

Naast computers, laptops en tablets vind je bij ons ook accessoires, zoals inkt en toner voor printers. We verkopen cartridges voor o.a. Brother, HP, Epson en Canon printers. Ons assortiment bevat veelal cartridges van het merk Agfa Photo: een betaalbaar alternatief.

Printers

Tablets & Telefoons

Abonnementen

Bij Reggestad heb je de mogelijkheid om abonnementen af te sluiten voor onder andere Solcon en Caiway. Benieuwd naar alle abonnementen? Neem dan contact op met Reggestad!