fbpx

Home ICT Enschede

ICT Enschede

Reggestad ICT biedt verschillende diensten op het gebied van ICT in Enschede. Wij bieden ICT oplossingen die werken en ervoor zorgen dat jouw bedrijf onbezorgd gebruik kan maken van bijvoorbeeld zakelijke telefonie en internet. Ook zijn we voor verschillende ICT-problemen dag en nacht bereikbaar om problemen te verhelpen. Op deze manier kan het werk altijd doorgaan.

Bekijk alle ICT diensten

ICT-oplossingen in verschillende branches

Wij bieden oplossingen voor bedrijven in Enschede in verschillende branches. Reggestad ICT zorgt er voor dat iedereen binnen jouw bedrijf goed kan werken, zoals het hoort. Zo richten wij ons op verschillende branches in Enschede, zoals retail, dental, fysio, ondernemers en ZZP’ers. Reggestad staat 24/7 voor je klaar voor het oplossen van jouw problemen in Enschede.

Verschillende ICT-diensten in Enschede

Bij Reggestad ICT kun je terecht voor verschillende ICT-diensten in Enschede. We zijn gespecialiseerd in diensten als privacy & AVG, zakelijke telefonie, zakelijk camera beveiliging, ICT beheer, werken in de cloud, werkplekken inrichten, zakelijk e-mail, hosting, wifi en data recovery. Wij bieden passende oplossingen voor jouw probleem in Enschede met deze diensten. Naast Enschede zorgen wij ook bijvoorbeeld in Almelo, Rijssen of Nijverdal voor een oplossing op maat. 

Passende oplossingen voor jouw bedrijf in Enschede

Heb je hulp nodig bij het inrichten van jouw ICT-zaken in Enschede of laten checken of alles naar behoren werkt? Neem dan contact met ons op en wij voorzien u van vrijblijvend advies. Wij zijn iedere werkdag telefonisch bereikbaar of stuur een e-mail.

Moddit Digital Agency Simon Hogenkamp

Ik ben tevreden met de mate waarin Reggestad ICT ons ondersteunt bij het optimaliseren van de telefonie en bereikbaarheid.

Lees review
Ortho-flex Arnold Janse

Wij hebben aan Reggestad een fijne en betrouwbare partner. Bij een probleem op IT gebied wordt er direct actie ondernomen!

Lees review
Tandartsenpraktijk Markelo Mart Elzink

Mijn tandartspraktijk maakt al diverse jaren gebruik van de diensten van Reggestad ICT. Als er ICT of VOIP problemen zijn, zijn ze vlot te bereiken. Problemen worden dan vlot en adequaat opgelost. Ik vind dat Reggestad ICT goede kennis in huis heeft en een goede service bied tegen een nette prijs.

Lees review