fbpx

Home ICT Beheer

Ondernemende specialisten in ICT beheer

Onze medewerkers hebben uitgebreide ervaring met netwerkbeheer in uiteenlopende omgevingen. Denk aan het beheer van servers, werkplekken en netwerken, maar ook preventief onderhoud om ervoor te zorgen dat jouw systemen altijd beschikbaar zijn.

Bart helpt je graag. Neem contact op
of bel +31 (0) 547-27 33 63

Sparren over jouw ICT?
  • Volledig beheer van jouw internet, computers & telefonie
  • Preventief onderhoud & 24/7 bereikbaar voor een snelle oplossing
  • Een zorgeloze overstap & eventuele modernisering van software & apparatuur

 

ICT beheer voor alle bedrijven

We weten als geen ander hoe afhankelijk een organisatie of bedrijf is van werkende software, hardware of netwerken. ICT beheer is er om storingen binnen de hardware, software en netwerken te voorkomen en back-ups. Reggestad ICT biedt bedrijven ICT beheer om alles rondom ICT optimaal te laten functioneren. Er wordt op tijd ingegrepen wanneer onderhoud of vernieuwing noodzakelijk is. Voor een vaste prijs per maand ontzorgen wij u volledig op het gebied van ICT beheer en de daarbijbehorende service. Zo bieden wij ook ICT Beheer aan op afstand, tegen lage kosten al vanaf €30 euro per maand.

Al jaren tot onze volle tevredenheid klant bij Reggestad ICT Specialisten!  Bij Reggestad bieden ze totaal oplossingen en denken ze goed met je mee. Het allerbelangrijkste is, dat wanneer je ze echt nodig hebt, ze vanaf 08:00 uur al bij je op de stoep kunnen staan. Reggestad staat voor goede service en klantgerichtheid.

Maura Rijssemus - Tandheelkundig Team Koop
Ortho-flex Arnold Janse

Wij hebben aan Reggestad een fijne en betrouwbare partner. Bij een probleem op IT gebied wordt er direct actie ondernomen!

Lees review
Management en Adviesbureau StadLandWater Maarten Stadhouders

Wanneer ik denk dat ik bepaalde processen kan versnellen binnen mijn organisatie, dan bel ik naar Reggestad ICT om te vragen of de ontwikkeling ook daadwerkelijk mogelijk is.

Lees review
Tandartsenpraktijk Markelo Mart Elzink

Mijn tandartspraktijk maakt al diverse jaren gebruik van de diensten van Reggestad ICT. Als er ICT of VOIP problemen zijn, zijn ze vlot te bereiken. Problemen worden dan vlot en adequaat opgelost. Ik vind dat Reggestad ICT goede kennis in huis heeft en een goede service bied tegen een nette prijs.

Lees review

Volledig beheer van uw ICT, 24/7

Wanneer het netwerk van uw bedrijf platligt of er zich storingen in de apparatuur voordoen, kunnen wij u hierin ondersteunen. Ook kan het zijn dat uw bedrijf andere eisen gaat stellen waardoor een systeem anders ingericht moet worden.

We komen regelmatig langs om te kijken of alles nog naar behoren werkt en voeren zo nodig updates uit. Mochten er ICT-problemen zijn, dan zijn we dag en nacht bereikbaar en komen we zo snel mogelijk langs om de problemen te verhelpen. Zo kan het werk altijd zo goed mogelijk doorgaan.

Sparren over een goede oplossing voor jouw bedrijf? Bart helpt je graag verder!

Wil je iets weten over de inrichting van je ICT beheer? Op zoek naar een cloud oplossing? Benieuwd naar onze telefonie aanpak? We zitten er klaar voor. Dus grijp je telefoon en maak die afspraak, dan komen wij 'm na.