fbpx

Home Dental

Dental

ICT & Dental

De ICT in tandartspraktijken moet net zo goed werken als het gereedschap van de tandarts en mondhygiënist. Door onze jarenlange ervaring met tandartspraktijken hebben onze specialisten ruime kennis van specifieke praktijk- en röntgensoftware waar je als dental professional gebruik van maakt. Hierdoor kunnen wij de ICT in jouw praktijk optimaal inrichten en inspelen op je wensen.

Veelzijdige dental ICT

Binnen de tandartspraktijk heb je behoefte aan verschillende soorten software die perfect op elkaar aansluiten. Om te beginnen, de software voor röntgenfoto’s. Hiervan staat de technologie niet stil en foto’s worden steeds scherper en dus ook steeds groter. Dit vraagt om software en een ICT-omgeving die snel en zonder problemen reageert.

De röntgenfoto’s wil je bovendien graag koppelen aan de cliënt. Tijdens de afspraak wil je in een oogopslag kunnen zien wat zijn verleden is en wat het behandelplan is. En om de agenda goed te beheren en afspraken naadloos op elkaar aan te laten sluiten, is het voor de assistente essentieel dat wijzigingen direct op elke computer zichtbaar zijn.

We zijn erg tevreden over de snelle hulp, de vriendelijke en deskundige medewerkers en het meedenken in mogelijkheden binnen onze praktijk. Top!

Maike Pijffers - Praktijkeigenaar, Tandartsenpraktijk Rijssen

Betrouwbare internet

Stabiele, snelle en bovendien veilige internetverbinding is essentieel in de tandartspraktijk. Door te kijken naar de locatie en de specifieke wensen, zorgen wij dat je probleemloos gebruik maakt van het internet. Zo verwerk je snel cliëntgegevens, schakel je gemakkelijk een telefoontje door en kunnen cliënten tijdens het wachten gebruik maken van de wifi.

Adviserend en ondersteunend

Wanneer wij aan de slag gaan om voor jouw praktijk de beste ICT-omgeving te creëren, gaan we eerst in gesprek om je wensen en behoeften vast te stellen. Samen komen we tot een passende dental ICT-omgeving met de juiste hardware (computers, internetpunten, printers), perfect aansluitende software (programma’s, apps) en zorgen wij voor de beveiliging van alle gegevens. Doordat wij de volledige digitale bedrijfsomgeving beheren, kan jij tijdens storingen gewoon doorgaan met de dagelijkse werkzaamheden.

Wij weten, door jarenlange samenwerking met tandartsen, als geen ander hoe belangrijk het is om snel te schakelen in een tandartspraktijk. De werkzaamheden moeten altijd door kunnen gaan. Wij zijn daarom 24/7 bereikbaar voor onze klanten, zodat het werk nooit (lang) stil hoeft te liggen. Lees het succesverhaal van tandartspraktijk Markelo om daar een beeld van te krijgen.

Tandartsenpraktijk Markelo Mart Elzink

Mijn tandartspraktijk maakt al diverse jaren gebruik van de diensten van Reggestad ICT. Als er ICT of VOIP problemen zijn, zijn ze vlot te bereiken. Problemen worden dan vlot en adequaat opgelost. Ik vind dat Reggestad ICT goede kennis in huis heeft en een goede service bied tegen een nette prijs.

Lees review

Daar wil ik meer over weten!