fbpx

Home ICT Diensten

ICT Diensten

Reggestad ICT biedt verschillende diensten op het gebied van ICT. Zo helpen wij u onder andere met het inrichten van de Cloud, zakelijke email, wifi en website hosting. Mochten er ICT-problemen zijn, dan zijn we dag en nacht bereikbaar en komen we zo snel mogelijk langs om de problemen te verhelpen. Zo kan het werk altijd zo goed mogelijk doorgaan. 

Zakelijk internet

Zakelijke internetverbinding nodig?
Wij leveren van a tot z.

Bekijk dienst

Privacy & AVG

Vooral door de nieuwe AVG-wetgeving heeft ieder bedrijf te maken met het beschermen van gegevens. Niet alleen van klanten, maar bijvoorbeeld ook van de bezoekers van je website. Reggestad ICT geeft gericht advies over de maatregelen die je als bedrijf kunt en moet nemen.

Bekijk dienst

Zakelijke Telefonie

Wij werken al jaren samen met gerenommeerde partners om onze klanten de beste zakelijke telefonie oplossingen te kunnen bieden.

Bekijk dienst

Zakelijke Camera beveiliging

Camera beveiliging is geschikt om uw bedrijfspand op een effectieve manier te beschermen. Bij Reggestad hebben we een diverse soorten camera’s die u goed toezicht geven op uw bedrijfspand en spullen.

Bekijk dienst

ICT Beheer

Onze medewerkers hebben uitgebreide ervaring met netwerkbeheer in uiteenlopende omgevingen. Denk aan het beheer van servers, werkplekken en netwerken, maar ook preventief onderhoud om ervoor te zorgen dat jouw systemen altijd beschikbaar zijn.

Bekijk dienst

Werken in de Cloud

Het werken in de cloud is het werken van nu. Maar een migratie naar cloudsystemen als Office 365 of Google Workspace kan flink wat werk opleveren. Wij helpen je graag de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen en geven continu advies tijdens het ‘nieuwe werken’.

Bekijk dienst

Werkplekken inrichten

Behoefte aan compleet nieuwe werkplekken of een uitbreiding van de huidige plekken? We hebben een uitgebreid assortiment computers, laptops en tablets beschikbaar om aan je wensen te voldoen.

Bekijk dienst

Zakelijke email

Een zakelijke email is een van de belangrijkste communicatiemiddelen voor een bedrijf, Reggestad ICT biedt de oplossing!

Bekijk dienst

Hosting

Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in het hosten van websites, we helpen u graag de juiste keuze maken tussen de verschillende hosting pakketten van Reggestad ICT.

Bekijk dienst

Wifi

Wij kunnen een efficiënt wifinetwerk bij uw bedrijf of organisatie implementeren en onderhouden, Reggestad ICT biedt een breed scala aan wifi-oplossingen.

Bekijk dienst

Data recovery

Reggestad ICT helpt u met het terughalen van data middels data recovery.

Bekijk dienst