fbpx

Home Ondernemers

Ondernemers

Zonder een goede ICT-omgeving kunnen u en uw medewerkers niet fijn werken. Het is erg belangrijk dat alles optimaal is ingericht en dat de problemen omtrent ICT zo snel mogelijk worden opgelost. Reggestad ICT is dé specialist in het bouwen, onderhouden en beheren van ICT- omgevingen voor midden- en kleinbedrijven. Ook een migratie naar een nieuwe, modernere werkomgeving, zoals het werken in de Cloud, valt onder onze expertise. 

Wij komen regelmatig langs om te kijken of alles nog naar behoren werkt en voeren zo nodig updates uit. Onze ICT-specialisten staan dag en nacht voor u en uw bedrijf klaar om de problemen omtrent ICT zo snel mogelijk op te lossen. Hierdoor kan het werk binnen uw bedrijf ongestoord doorgaan.

Reggestad verzorgt al jaren ICT zaken voor Mercom; deskundige medewerkers, snelle service.. wij zijn meer dan tevreden!

Mercom

Hoe kunnen wij u helpen?

Reggestad ICT helpt bedrijven in het mkb bij het bouwen, onderhouden en beheren van ICT-omgevingen. Door onze jarenlange ervaring met tandarts- en fysiotherapiepraktijken hebben onze specialisten inmiddels ruime kennis van specifieke praktijk- en röntgensoftware waar in deze branche gebruik van wordt gemaakt. Dankzij deze kennis en ervaring kunnen we de ICT in jouw praktijk optimaal inrichten en snel en gedegen te hulp schieten bij problemen.

Daar wil ik meer over weten!