fbpx

Home ICT Almelo

ICT Almelo

Wij bieden bij Reggestad ICT verschillende diensten aan op het gebied van ICT in Almelo. Deze diensten werken en zorgen er voor dat jouw bedrijf onbezorgd gebruik kan blijven maken van bijvoorbeeld zakelijk internet of telefonie. Wij zijn ook voor jou dag en nacht bereikbaar om jouw ICT-problemen te verhelpen, waardoor het werk altijd door kan blijven gaan.

Ontdek alle ICT diensten

ICT-oplossingen in verschillende branches

Reggestad ICT biedt oplossingen voor bedrijven in Almelo uit verschillende branches. Wij zorgen ervoor dat iedereen binnen jouw bedrijf goed kan blijven werken, zoals het natuurlijk hoort. De verschillende branches waar wij ons op focussen, zijn retail, dental, fysio, ondernemers en ZZP’ers. Reggestad ICT staat 24/7 voor je klaar voor het oplossen van jouw problemen in Almelo. 

ICT-diensten in Almelo

Bij ons kun je terecht voor verschillende ICT-diensten in Almelo. Reggestad ICT is gespecialiseerd in diensten als privacy & AVG, zakelijke telefonie, zakelijk camera beveiliging, ICT beheer, werken in de cloud, werkplekken inrichten, zakelijk e-mail, hosting, wifi en data recovery. Bij Reggestad ICT bieden wij jou passende oplossingen voor jouw probleem in Almelo met deze diensten.

Passende oplossingen voor jouw bedrijf in Almelo

Op zoek naar hulp bij het inrichten van jouw ICT-zaken of wil je laten checken of alles werkt zoals het hoort? Neem dan gerust contact met ons op en wij voorzien u van vrijblijvend advies. Wij zijn iedere werkdag telefonisch bereikbaar of stuur een e-mail.

Moddit Digital Agency Simon Hogenkamp

Ik ben tevreden met de mate waarin Reggestad ICT ons ondersteunt bij het optimaliseren van de telefonie en bereikbaarheid.

Lees review
Ortho-flex Arnold Janse

Wij hebben aan Reggestad een fijne en betrouwbare partner. Bij een probleem op IT gebied wordt er direct actie ondernomen!

Lees review
Tandartsenpraktijk Markelo Mart Elzink

Mijn tandartspraktijk maakt al diverse jaren gebruik van de diensten van Reggestad ICT. Als er ICT of VOIP problemen zijn, zijn ze vlot te bereiken. Problemen worden dan vlot en adequaat opgelost. Ik vind dat Reggestad ICT goede kennis in huis heeft en een goede service bied tegen een nette prijs.

Lees review