fbpx

Home ICT Nijverdal

ICT Nijverdal

Op het gebied van ICT kan Reggestad ICT jouw bedrijf in Nijverdal verschillende diensten bieden. Door jouw bedrijf te ontzorgen, zorgen wij ervoor dat jouw personeel onbezorgd kan werken. Wij zorgen ervoor dat er gebruik kan worden gemaakt van bijvoorbeeld internet, zakelijke telefonie en clouddiensten. Daarnaast is Reggestad ICT dag en nacht bereikbaar om jouw problemen te verhelpen in Nijverdal.

Bekijk alle ICT diensten

ICT-oplossingen in verschillende branches

In verschillende branches zijn wij specialist om oplossingen te bieden voor jouw bedrijf in Nijverdal. Reggestad ICT zorgt ervoor dat jouw werknemers ongestoord kunnen blijven werken, zoals het hoort. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende branches en kunnen zo maatwerkoplossingen bieden in Nijverdal. Denk bij de verschillende branches aan ZZP’ers, retail, fysio, dental en ondernemers. 24/7 staat Reggestad ICT klaar om jouw problemen op te lossen in Nijverdal.

Verschillende ICT-diensten in Nijverdal

Voor diverse ICT-diensten voor jouw bedrijf in Nijverdal kun je terecht bij Reggestad ICT. Om ervoor te zorgen dat jouw werknemers zorgeloos kunnen blijven werken in Nijverdal zijn wij gespecialiseerd in diensten als zakelijk camera beveiliging, werken in de cloud, privacy & AVG, zakelijke telefonie, werkplekken inrichten, ICT beheer, zakelijk e-mail, hosting, data recovery en wifi. Voor elk vraagstuk in Nijverdal bieden wij een passende oplossing op maat. Ook zorgen wij voor ICT oplossingen op maat in bijvoorbeeld Enschede, Hengelo, Almelo en Rijssen.

Passende oplossingen voor jouw bedrijf in Nijverdal

Ben je geïnteresseerd in een bepaalde ICT dient van Reggestad ICT voor jouw bedrijf in Nijverdal of wil je checken of alles nog naar behoren werkt? Neem dan gerust contact met ons op en wij voorzien jou van vrijblijvend advies. Elke werkdag zijn wij telefonisch bereikbaar of stuur ons een e-mail.

Praktijkmanager Tandheelkundig Team Koop Maura Rijssemus

Al jaren tot onze volle tevredenheid klant bij Reggestad ICT Specialisten!  Bij Reggestad bieden ze totaal oplossingen en denken ze goed met je mee. Het allerbelangrijkste is, dat wanneer je ze echt nodig hebt, ze vanaf 08:00 uur al bij je op de stoep kunnen staan. Reggestad staat voor goede service en klantgerichtheid.

Lees review
Moddit Digital Agency Simon Hogenkamp

Ik ben tevreden met de mate waarin Reggestad ICT ons ondersteunt bij het optimaliseren van de telefonie en bereikbaarheid.

Lees review
Ortho-flex Arnold Janse

Wij hebben aan Reggestad een fijne en betrouwbare partner. Bij een probleem op IT gebied wordt er direct actie ondernomen!

Lees review