fbpx

Home Het verhaal van Marcel Deegens

Het verhaal van Marcel Deegens

Ingenieursburo DTAB is specialist op het gebied van Swift-Cut snijtafels. Eigenaar Marcel Deegens schakelde in 2014 voor het eerst Reggestad ICT in voor het leveren van computers en printers voor de eerste medewerkers. Inmiddels is Reggestad ICT naast leverancier van ict-diensten ook sparringpartner én klant van DTAB.

Marcel: “Ik ken Bart nog van vroeger, dus toen in 2014 de eerste medewerkers in dienst kwamen en ik computers en een printer nodig had, schakelde ik Reggestad ICT in. Sindsdien zijn we zakelijk steeds meer met en voor elkaar gaan doen.“

Leverancier en sparringpartner

“Eigenlijk regelt Reggestad ICT inmiddels alles voor ons op het gebied van ict, waaronder computers, VoIP telefonie en clouddiensten. Daarnaast zijn ze ook onze sparringpartner. Als we een probleem of idee hebben, leggen we dat aan ze voor. Ze komen dan altijd met een passende oplossing. Een voorbeeld hiervan is dat we onze werkprocessen wilden digitaliseren. Onze medewerkers gingen nog met een map vol papieren de deur uit en schreven alle werkbonnen met de hand. Nu is alles zo ingericht dat ze alleen nog een iPad mee hebben en de klant al voordat de medewerker de deur uit is de bonnen in zijn mail heeft. Compleet gedigitaliseerd dus, dat is ideaal.”

Snel schakelen

“Omdat Reggestad ICT vanaf het begin al heeft ingezet op VOIP en we veel met laptops werkten, konden we aan het begin van de coronacrisis ook extreem snel schakelen toen het dringende advies kwam om thuis te werken. Binnen een uur konden we alles wat we voorheen op kantoor deden ook thuis. En dat is nog steeds zo. We hebben nog een aantal vaste computers staan, maar hebben nu ook een ‘corona-laptop’ klaarliggen voor als iemand toch opeens vanuit huis moet werken. Dat werkt ideaal.”

Prettige samenwerking

“Naast de ict-werkzaamheden die Reggestad ICT voor ons doet, kopen we ook de laptops die we bij onze machines leveren bij hen in. We kopen dan meestal 10 of 20 stuks tegelijk en als er dan met eentje iets mis is, wordt dat natuurlijk meteen gefixed. Tegelijkertijd hebben wij ook Reggestad ICT kunnen helpen bij het verbeteren van hun eigen processen door onze systeemcontainers te leveren. We zijn dus eigenlijk elkaars leverancier. Al met al een heel prettige samenwerking!”

Ook samenwerken?

Heb jij ook hulp nodig bij jouw ict-diensten? Wij helpen je graag verder. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via 0547-273363 of info@reggestad.nl.