fbpx

Home Zakelijke Telefonie

Altijd & overal bereikbaar

Wij werken al jaren samen met gerenommeerde partners om onze klanten de beste zakelijke telefonie oplossingen te kunnen bieden.

Bart helpt je graag. Neem contact op
of bel +31 (0) 547-27 33 63

Neem contact op
  • Wij zorgen dat iedereen binnen jouw bedrijf altijd en overal bereikbaar is
  • Complete installatie van VoIP software, inclusief moderne telefoons en mobiele app
  • Met onze ervaring denken we graag mee over een passende oplossing voor jouw klanten

 

Een goede bereikbaarheid binnen uw bedrijf is van groot belang. Wij werken al jaren samen met gerenommeerde partners om onze klanten de beste zakelijke telefonie oplossingen te kunnen bieden. We verzorgen de complete implementatie en bieden daarna continu ondersteuning.

Wat is VoIP telefonie?

VoIP telefonie staat voor Voice over IP, oftewel bellen via het internet. VoIP telefonie maakt het mogelijk om te bellen met de vaste telefoon, mobiel of laptop. Dankzij VoIP telefonie bent u overal bereikbaar waar u internet heeft en heeft u de mogelijkheid om een belplan volledig naar eigen wens in te richten. Zo kunt u beslissen bij welke collega de telefoon overgaat als u de telefoon niet kunt opnemen, wat de openingstijden zijn en hoe u bereikbaar bent. U bent beheerder over uw eigen bereikbaarheid.

Zakelijke VoIP Telefonie

Reggestad ICT biedt de ondersteuning aan om te telefoneren vanuit de cloud, met onder andere systemen van: RoutIT KPN, VoIP Grid en Dean One. Met deze oplossing is het mogelijk om overal te bellen met je telefoon, mobiel of laptop. Hierbij is dus geen dual-SIM meer nodig. Een volledige integratie van mobiel in de telefooncentrale zorgt voor een gemakkelijk in te stellen bereikbaarheid, mogelijkheden tot wachtrijen, persoonlijk en afgestemde keuzemenu’s en diverse mogelijkheden met voicemail en voicemail met MP3 die direct in de mailbox komen. Daarnaast kan Reggestad ICT uw bedrijf voorzien van SoftPhones en draadloze headsets!

Uw bedrijf is hierdoor beter bereikbaar en u kunt overal bellen en gebeld worden op uw zakelijke telefoonnummer. Uw telefonie wordt voor u beheerd waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over technisch onderhoud.

Zakelijke telefonie van Reggestad ICT

Bent u geïnteresseerd in zakelijke VoIP telefonie of het u vragen over onze dienst? Vul het onderstaande formulier in of neem telefonisch contact met ons op via +31 (0) 547-27 33 63. 

Sparren over een goede oplossing voor jouw bedrijf? Bart helpt je graag verder!

Benieuwd een telefonie oplossing voor jouw bedrijf? We zitten er klaar voor. Dus vul het formulier in en maak die afspraak, dan komen wij 'm na.