fbpx

Home Fysio

Fysio

Als fysiotherapeut wil je mensen met lichamelijke klachten en problemen helpen en de gegevens van de patiënt zo snel mogelijk en veilig verwerken. Dit vraagt om een ICT-oplossing die compleet, veelzijdig en vooral makkelijk in gebruik is.

ICT-wensen in de fysiopraktijk

In jouw fysiopraktijk wil je gemakkelijk de voortgang van klanten bekijken, communiceren met zorgverzekeraars, snel afspraken beheren en facturen maken en beveiligd versturen. Multifunctionele software die breed inzetbaar is en waar iedere partij van profiteert is daarbij van groot belang.

Daarnaast is het handig als het ICT-concept aansluit bij de gespecialiseerde zorg: specifieke software voor de praktijk én voor de desbetreffende behandeling. Resultaten van bijvoorbeeld röntgen, shockwave, ECG en echografie wil je op een veilige plek opslaan en kunnen bekijken.

 

 

 

Compleet ingericht

Al deze wensen snappen we bij Reggestad ICT Specialisten. We verzorgen daarom de complete ICT-inrichting van jouw praktijk en geven vanuit jarenlange ervaring ook nog eens advies over privacyinstellingen. Op die manier kunnen we alles vloeiend op elkaar aansluiten. Bovendien kunnen wij veel verschillende software systemen installeren, zoals Intramed en FysioRoadMap, en advies geven over bijpassende software.

Ze attenderen ons op zaken die onze ICT kunnen verbeteren.

Arnold Janse - Ortho-Flex

Geen gekraak in de administratie

Cliënten ervaren naast een goede behandeling extra kwaliteit in de zorg wanneer alle administratie en contact soepel verloopt. Daarom zorgen wij ervoor dat je alle data gemakkelijk beheert en de facturen snel en duidelijk zijn. Hierdoor kan jouw focus zo veel mogelijk bij de cliënt blijven. Zo kan je bijvoorbeeld met één druk op de knop zien wat er in de vorige behandeling is uitgevoerd of wat de uitkomst is van de gemaakte echografie.

Problemen met de software of een dringende vraag? Wij zijn 24/7 bereikbaar! Zo zorgen wij ervoor dat jouw werkzaamheden in je praktijk altijd door kunnen gaan.

Neem contact met ons op

Benieuwd wat wij voor jouw fysiotherapiepraktijk kunnen betekenen? Bel vrijblijvend met 0547-273363, stuur een e-mail naar info@reggestad.nl of kom gerust bij ons langs, de koffie staat klaar.

Reggestad ICT Specialisten
Kerkstraat 123A
7471AH Goor

Ortho-flex Arnold Janse

Wij hebben aan Reggestad een fijne en betrouwbare partner. Bij een probleem op IT gebied wordt er direct actie ondernomen!

Lees review

Daar wil ik meer over weten!