fbpx

Home Wifi

Het snelste en sterkste wifinetwerk

Wij kunnen een efficiënt wifinetwerk bij uw bedrijf of organisatie implementeren en onderhouden, Reggestad ICT biedt een breed scala aan wifi-oplossingen.

Direct contact

Bart helpt je graag. Neem contact op
of bel +31 (0) 547-27 33 63

Neem contact op

Wifi, ofwel draadloos internet, is erg belangrijk om online aan de slag te kunnen. Welke situatie u ook bedenkt, wifi moet gewoon werken! Het is niet meer weg te denken bij organisaties zoals de kantoren en bedrijven van vandaag de dag. Zowel bij kleine als grote bedrijven en organisaties is wifi een basisbehoefte. Reggestad ICT kan u hierin ondersteunen, denk aan het aanbieden van een veilige wifi-verbinding voor de gasten op een recreatiepark of in hotels gescheiden van uw eigen netwerk.

Wij kunnen een efficiënt en slim wifinetwerk bij uw bedrijf of organisatie implementeren en onderhouden. Ook bieden wij oplossingen aan om bestaande netwerken verbeteren en beveiligen voor een optimaal gebruiksgemak. Denk daarbij aan point to point verbindingen tussen verschillende gebouwen. Reggestad ICT biedt internet inclusief apparatuur en de juiste infrastructuur aan ongeacht welke provider of type internet er gewenst is.

Reggestad ICT biedt een breed scala aan wifi-oplossingen met Ubiquiti Unifi, MikroTik en TPlink. Omdat elke onderneming anders is, is het gebruik van wifi ook anders. Wij gaan dan ook graag in gesprek om de wifi-behoefte voor uw bedrijf in kaart te brengen.

Daar wil ik meer over weten!

Sparren over een goede oplossing voor jouw bedrijf? Bart helpt je graag verder!

Wil je iets weten over de inrichting van je ICT beheer? Op zoek naar een cloud oplossing? Benieuwd naar onze telefonie aanpak? We zitten er klaar voor. Dus grijp je telefoon en maak die afspraak, dan komen wij 'm na.