fbpx

Home Het verhaal van Rob Haafkes

Het verhaal van Rob Haafkes

Auto Haafkes is al meer dan tien jaar trouwe klant bij Reggestad ICT. Eigenaar Rob Haafkes was daarvoor al bekend met Reggestad, doordat hij voor hen het leasen van het wagenpark verzorgde. Toen hij niet meer tevreden was over zijn toenmalige ict-leverancier, was de stap snel gezet om met Reggestad contact op te nemen.

Lokaal koopt lokaal

Rob Haafkes: “Bij Auto Haafkes geloven we in het idee van ‘lokaal koopt lokaal’. Waarom zou je je ict uitbesteden aan een bedrijf ver weg, terwijl er goede organisaties in je eigen omgeving gevestigd zijn? Daarom zijn we in de buurt gaan kijken naar ict-bedrijven. Dichterbij konden we niet vinden: Reggestad ICT zit slechts 50 meter verderop, letterlijk aan de andere kant van de straat! Beter een goede buur dan een ict-specialist op afstand, zeg ik dan maar.”

Wisselwerking

“Het is een heel mooie wisselwerking: wij helpen hen met de auto’s en zij ons met de ict. Reggestad verzorgt voor ons de e-mail, hardware, een deel van de software en printers. Wij maken daarnaast gebruik van een specifiek garagepakket dat veel autogarages gebruiken, voor de automatisering binnen het bedrijf. Daar kan Reggestad ICT ook prima mee uit de voeten, net als de hardware eromheen.”

Snel oplossen van problemen

“Als mijn computer vastloopt, app, mail of bel ik en tien minuten later werkt het allemaal weer. Er komt dan iemand langs of ze regelen het op afstand. Wat ik heel fijn vind, is dat de jongens daarbij in begrijpbare taal communiceren, een digibeet kan hen ook verstaan. Dat het heeft gelegen aan het moederbord of een andere computerterm, daar heb ik geen boodschap aan. Zolang ze het snel en accuraat oplossen ben ik tevreden, want daar heb ik wat aan.”

“Reggestad ICT staat altijd voor ons klaar. Zo hadden wij laatst een geïnfecteerd mailtje geopend. Reggestad kwam gelijk langs om verdere schade te voorkomen. Maar ook toen de elektriciteit er onlangs een halve dag uit lag vanwege werkzaamheden aan de weg, en onze server daardoor niet werkte, zorgden zij dat deze weer goed werd opgestart. Het is ook prettig dat er niet maar een contactpersoon voor ons als klant is. Ze kunnen iedereen sturen en iedereen kan alles oplossen. Het zijn stuk voor stuk vakmensen!”

Nuchtere organisatie

“Ik kan echt stellen dat de samenwerking met Reggestad ICT heel prettig is. Het is een nuchtere organisatie en ze communiceren op een begrijpelijke manier. Als er nog een oude machine staat die nog prima werkt, dan kan die gewoon blijven. Reggestad spoort niet onnodig aan om er wat nieuws neer te zetten, om maar wat te verkopen. Ik kan ze iedereen aanbevelen”

Ook hulp nodig op gebied van ict?

Wil jij je ict-zaken ook op orde hebben en snelle en nuchtere hulp bij problemen? Neem contact met ons op via 0547-273363 of via info@reggestad.nl.