fbpx

Home Hosting

Hosting

Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in het hosten van websites, we helpen u graag de juiste keuze maken tussen de verschillende hosting pakketten van Reggestad ICT.

Zakelijke webhosting

Reggestad heeft meer dan 15 jaar ervaring in het professioneel hosten van websites. Zowel voor een kleine WordPress website als een forse Magento-shops, bieden wij u maatwerk en de beste service. Wij bieden verschillende hosting pakketten waarbij u de keuze hebt tussen hoeveelheid GB-data, opslag en verkeer. Elk pakket biedt onbeperkte mailaccounts en een onbeperkt aantal SQL-databases. Daarnaast biedt elk pakket een dagelijkse back-up.

Heeft u interesse in een hosting pakket van Reggestad ICT? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers zijn 24/7 bereikbaar om u te voorzien van het juiste advies.

Zakelijke hosting pakketten

Hosting Pakket Lite Hosting Pakket 1 Hosting Pakket 2 Hosting Pakket 3
1GB Data opslag 2GB Data opslag 10GB Data opslag 20GB Data opslag
10GB Verkeer 20GB Verkeer 50 GB Verkeer 100 GB Verkeer
Onbeperkt mailaccounts Onbeperkt mailaccounts Onbeperkt mailaccounts Onbeperkt mail accounts
Onbeperkt aantal SQL Databases Onbeperkt aantal SQL Databases Onbeperkt aantal SQL Databases Onbeperkt aantal SQL Databases
Let’s encrypt SSL Let’s encrypt SSL Let’s encrypt SSL Let’s encrypt SSL
Dagelijkse back-ups Dagelijkse back-ups Dagelijkse back-ups Dagelijkse back-ups
€ 35,- excl. BTW p.j. € 50,- excl. BTW p.j. € 80,- excl. BTW p.j. € 100,- excl. BTW p.j.

Hosting van Reggestad ICT

Bent u geïnteresseerd in zakelijke hosting of het u vragen over onze dienst? Vul het onderstaande formulier in of neem telefonisch contact met ons op via +31 (0) 547-27 33 63. 

Daar wil ik meer over weten!