fbpx

Home ICT Rijssen

ICT Rijssen

Bij Reggestad ICT hebben wij een verschillend aanbod diensten op het gebied van ICT in Rijssen. Onze diensten zorgen ervoor dat jouw bedrijf onbezorgd kan werken in de cloud met uitstekende wifi. Daarnaast zijn wij ook dag en nacht bereikbaar voor het verhelpen van jouw ICT-problemen, waardoor jouw bedrijf in Rijssen door kan blijven gaan.

Bekijk alle ICT Diensten

ICT-oplossingen in verschillende branches

Bij Reggestad ICT bieden wij oplossingen voor bedrijven in Rijssen uit verschillende branches. Met onze diensten zorgen wij ervoor dat iedereen binnen jouw bedrijf zorgeloos kan werken. Zo zijn wij gespecialiseerd in verschillende branches, namelijk retail, dental, fysio, ondernemers en ZZP’ers. Wij staan staan 24/7 voor je klaar voor het oplossen van jouw problemen in Rijssen. 

ICT-diensten in Rijssen

Bij Reggestad ICT kun je terecht voor verschillende ICT-diensten in Rijssen. Reggestad ICT is gespecialiseerd in diensten als privacy & AVG, zakelijke telefonie, zakelijk camera beveiliging, ICT beheer, werken in de cloud, werkplekken inrichten, zakelijk e-mail, hosting, wifi en data recovery. Bij Reggestad ICT bieden wij jou passende oplossingen voor jouw probleem met deze diensten. Ook in bijvoorbeeld Hengelo, Enschede of Almelo zorgen wij voor een ICT oplossing op maat.

Passende oplossingen voor jouw bedrijf in Rijssen

Reggestad ICT kan ervoor zorgen dat jouw ICT-zaken in Rijssen worden ingericht. Ook kunnen wij checken of alles bij u nog werkt zoals het hoort. Neem gerust contact met ons op en wij voorzien u van vrijblijvend advies. Wij zijn iedere werkdag telefonisch bereikbaar of stuur een e-mail.

Moddit Digital Agency Simon Hogenkamp

Ik ben tevreden met de mate waarin Reggestad ICT ons ondersteunt bij het optimaliseren van de telefonie en bereikbaarheid.

Lees review
Ortho-flex Arnold Janse

Wij hebben aan Reggestad een fijne en betrouwbare partner. Bij een probleem op IT gebied wordt er direct actie ondernomen!

Lees review
Tandartsenpraktijk Markelo Mart Elzink

Mijn tandartspraktijk maakt al diverse jaren gebruik van de diensten van Reggestad ICT. Als er ICT of VOIP problemen zijn, zijn ze vlot te bereiken. Problemen worden dan vlot en adequaat opgelost. Ik vind dat Reggestad ICT goede kennis in huis heeft en een goede service bied tegen een nette prijs.

Lees review