fbpx

Home Zakelijk internet

Specialist in zakelijk internet

Zakelijke internetverbinding nodig?
Wij leveren van a tot z.

Bart helpt je graag. Neem contact op
of bel +31 (0) 547-27 33 63

Sparren over jouw ICT?
  • Veilig en snel internet voor uw bedrijf, wij regelen het!
  • Alle grote providers & kwalitatieve apparatuur op één plek
  • Wij regelen de complete installatie & bieden 24-7 support

 

 

Onze providers voor het beste zakelijke internet

Reggestad is dealer van alle grote providers en voorziet van onafhankelijk advies. Wij kunnen niet alleen aansluiten maar verzorgen ook installatie, interne bekabeling en integratie in het bedrijfsnetwerk.

Glasvezel internet op Industrieterreinen van Goor

Op de industrieterreinen van Goor ligt een modern glasvezelnetwerk van Delta (CBizz). Dit netwerk levert betrouwbaar en snel internet voor ondernemers op de  Zenkeldamshoek, Spechthorst en de Whee.

We leveren hier snelheden van 100mbps t/m 1 Gbps met diverse opties zoals vaste IP-adressen en telefonie. Compleet geleverd en voorzien van de beste service.

Delta Zakelijk

Speciaal voor het bedrijfsleven heeft DELTA Zakelijk haar abonnementen afgestemd op verschillende ondernemingsvormen. Zakelijke abonnementen zijn leverbaar met

snelheden tot 1 Gbps en zijn voorzien van een vast IP-adres. De hoogwaardige Business abonnementen zijn bovendien optioneel te voorzien van een Subnet (extra IP-adressen), VLAN (beveiligde verbinding) en zakelijke telefonie-oplossingen.

  • Glasvezelverbindingen
  • Voor MKB en MKB+
  • Gelegen op bedrijventerreinen, in woonkernen en in buitengebieden
  • Kantoor, bedrijfspand, showroom, etc.

KPN Zakelijk internet

Razendsnel en betrouwbaar Zakelijk Internet
Kies uit snelheden vanaf 50 Mbit/s tot maar liefst 1 Gbit/s over onze razendsnelle glasvezel verbinding. Voor uw (thuis)kantoor, en ook voor mkb-bedrijven en grootzakelijk.

Eurofiber Zakelijk internet

Zakelijk internet van Eurofiber biedt uw medewerkers snel en betrouwbaar internet via onze glasvezelinfrastructuur. Zo kunnen uw medewerkers efficiënt browsen, e-mailen en werken met cloud applicaties zonder lange laadtijden, buffering en trage downloads.

Sparren over een goede oplossing voor jouw bedrijf? Bart helpt je graag verder!

Wil je iets weten over kansen of oplossingen omtrent je zakelijke internet? We zitten er klaar voor. Dus vul het formulier in en maak die afspraak, dan komen wij 'm na.