fbpx

Home Werkplekken inrichten

Complete en uitgebreide werkplekken

Behoefte aan compleet nieuwe werkplekken of een uitbreiding van de huidige plekken? We hebben een uitgebreid assortiment computers, laptops en tablets beschikbaar om aan je wensen te voldoen.

Bart helpt je graag. Neem contact op
of bel +31 (0) 547-27 33 63

Sparren over werkplekken?
  • Wij zorgen voor de installatie en het onderhoud van complete, efficiënte werkplekken
  • Reggestad is Microsoft specialist en dealer van gerenommeerde apparatuur
  • Toch een probleempje? Wij zorgen voor een snelle oplossing zodat het werk altijd door kan gaan

 

Om efficiënt en productief te kunnen werken is het belangrijk om de juiste hulpmiddelen te hebben. Heeft u behoefte aan compleet nieuwe werkplekken of een uitbreiding van de huidige werkplekken? Bij Reggestad ICT hebben wij een uitgebreid assortiment computers, laptops en tablets beschikbaar om aan uw wensen te voldoen. We bieden onder andere producten aan van: Apple, HP, Acer, Dell, Samsung, Brother en Canon. Onze medewerkers richten alles compleet in voor uw bedrijf of praktijk en zorgen ervoor dat alle apparaten perfect zijn verbonden.

Naast het installeren van de werkplekken zijn wij ook gespecialiseerd in het onderhouden van deze apparaten. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat de hulpmiddelen voor uw werkplek overal werken. Van complete computersystemen en back-ups tot aan schoonmaakmiddelen, bij Reggestad ICT staan we altijd voor u klaar.

 

 

 

Reggestad heeft ons compleet ontzorgt op digitaal gebied. We zijn altijd en overal telefonisch bereikbaar, werken op vette 43 inch beeldschermen en hebben perfect werkende e-mail via Google G Suite

Patrick van Benthem - Growww.Today

Sparren over een goede oplossing voor jouw bedrijf? Bart helpt je graag verder!

Wil je iets weten over de inrichting van je ICT beheer? Op zoek naar een cloud oplossing? Benieuwd naar onze telefonie aanpak? We zitten er klaar voor. Dus grijp je telefoon en maak die afspraak, dan komen wij 'm na.