fbpx

Home Werkplekken inrichten

Werkplekken inrichten

Direct contact

Behoefte aan compleet nieuwe werkplekken of een uitbreiding van de huidige plekken? We hebben een uitgebreid assortiment computers, laptops en tablets beschikbaar om aan je wensen te voldoen.

Om efficiënt en productief te kunnen werken is het belangrijk om de juiste hulpmiddelen te hebben. Heeft u behoefte aan compleet nieuwe werkplekken of een uitbreiding van de huidige werkplekken? Bij Reggestad ICT hebben wij een uitgebreid assortiment computers, laptops en tablets beschikbaar om aan uw wensen te voldoen. We bieden onder andere producten aan van: Apple, HP, Acer, Dell, Samsung, Brother en Canon. Onze medewerkers richten alles compleet in voor uw bedrijf of praktijk en zorgen ervoor dat alle apparaten perfect zijn verbonden.

Naast het installeren van de werkplekken zijn wij ook gespecialiseerd in het onderhouden van deze apparaten. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat de hulpmiddelen voor uw werkplek overal werken. Van complete computersystemen en back-ups tot aan schoonmaakmiddelen, bij Reggestad ICT staan we altijd voor u klaar.

 

 

 

Reggestad heeft ons compleet ontzorgt op digitaal gebied. We zijn altijd en overal telefonisch bereikbaar, werken op vette 43 inch beeldschermen en hebben perfect werkende e-mail via Google G Suite

Patrick van Benthem - Growww.Today

Daar wil ik meer over weten!