fbpx

Home Het verhaal van Marco Jansen

Het verhaal van Marco Jansen

Marco Jansen is (mede-)eigenaar van meerdere recreatiebedrijven in Markelo, waaronder camping Bergzicht, Landgoed Kattenbergse Hoeve en Mooi Twente Lodges. Drie jaar geleden was hij voor camping Bergzicht op zoek naar een nieuwe ict-leverancier en inmiddels regelt Reggestad ICT de ict voor alle drie de bedrijven, zowel voor de medewerkers als voor de gasten.

Marco vertelt: “Toen ik drie jaar geleden voor camping Bergzicht een nieuwe leverancier voor de ict zocht, kwam ik via via bij Reggestad ICT terecht. Zij hebben toen alle hardware voor de office en de wifi op de hele camping ingericht en een jaar later ook bij ons andere bedrijf, Landgoed Kattenbergse Hoeve.”

Uitdagende omgeving

“Vooral bij de Kattenbergse Hoeve was de ict-inrichting een uitdaging, en dat is het nog steeds. We zitten in een buitengebied met geen mobiele dekking. We hebben ongeveer 180 glasvezelaansluitingen en drie verschillende wifi-netwerken. Daar moeten onder andere de frontoffice en backoffice op draaien, maar ook het horecapand, camerasystemen en het toegangssysteem waarmee we bijvoorbeeld de slagboom beheren.”

Mooi Twente Lodges

“Onze nieuwste ontwikkeling bij de Kattenbergse Hoeve zijn de Mooi Twente Lodges: deze luxe vakantiebungalows zijn uitgerust met de nieuwste technische snufjes, waaronder smart-tv’s, -koelkasten en -magnetrons. Voor de goede werking daarvan is goede wifi nodig, en dat is best een uitdaging op onze locatie; op een berg in een bos. Toch zorgt Reggestad ICT ervoor dat alles goed werkt. Ze zijn op dit moment gefaseerd bezig met de glasvezel-aansluiting op de losse chalets.”

Voeten in de modder

“Wifi is inmiddels bijna een basisbehoefte geworden, zeker van onze gasten. Als de wifi niet meer werkt is er paniek. Reggestad ICT is dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend. In het hoogseizoen verzorgen wij meer dan 1500 mensen, aan wie wij het niet kunnen verkopen dat iets bijvoorbeeld een dag of langer niet werkt. Bij Reggestad ICT begrijpen ze dat en wordt er altijd meteen geanticipeerd. Als het nodig is staan ze zelf met hun voeten in de modder, dat maakt ze niets uit.”

Geen gedoe

“Vooral bij de luxere verblijven wordt er steeds meer gevraagd van de installatie, maar Reggestad ICT weet hoe ze daarmee om moeten gaan. Zelfs in een buitengebied, zoals bij ons het geval is. Dus ja, we zijn zeker wel tevreden over de samenwerking. We hebben gewoon geen gedoe en dat is prettig.”

Ook samenwerken?

Kan jij ook hulp gebruiken bij de inrichting van je ict-diensten? Neem contact met ons op via 0547-273363 of info@reggestad.nl. Wij kijken graag wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen.