fbpx

Home Het verhaal van Rob ten Heggeler

Het verhaal van Rob ten Heggeler

Bouwbedrijf Gebr. ten Heggeler B.V. is al sinds 1985 een aanbieder op het gebied van woningbouw, utiliteitsbouw, verbouw en stallenbouw. Het bedrijf was in 2020, na het verbouwen van hun kantoorpand, toe aan wat nieuws op gebied van ICT. Project Coördinator Inkoop Rob ten Heggeler koos voor Reggestad ICT voor de volledige verzorging van alle digitale technologie voor het bedrijf. “Wij waren via via al bekend met het bedrijf en de medewerkers. Dat maakte het vertrouwd om voor Reggestad ICT te kiezen.”  

Complete inventarisatie

Rob vertelt: “Na de verbouwing hebben we het hele ICT verhaal ook tegen het licht gehouden. Wij hebben toen alle plussen en minnen bekeken van meerdere leveranciers en uiteindelijk kwamen we uit op Reggestad ICT als beste keus. Zij hebben toen de situatie geïnventariseerd die onze vorige leverancier had opgezet. Dat bleek allemaal in orde, dus er hoefde niet al te veel veranderd worden.”

Het werk kan gewoon doorgaan

“Reggestad verzorgt voor ons het totaalplaatje aan ICT. Telefonie, laptops, iPads, beeldschermen, het systeem- en netwerkbeheer en meer. Ze nemen ons alles uit handen, zodat wij gewoon ons werk kunnen doen. Als we problemen hebben, staan ze voor ons klaar. Bijvoorbeeld als er een printer vastloopt, er geen internet is of een server niet werkt. Reggestad ICT zorgt ervoor dat ons werk door kan gaan. En de samenwerking bevalt prima!” 

Van alle markten thuis

“Wij gebruiken daarnaast een specifiek bouwkundig programma. Reggestad ICT is hier niet de leverancier van, maar weet wel alles om de besturing te kunnen regelen of problemen die we ermee ervaren op te lossen.”

Prettige samenwerking

“Gelukkig zijn er niet vaak problemen, waardoor we slechts af en toe contact hebben met Reggestad ICT. Als er wel iets is, gaat het meeste contact via Frits en Twan. En met de helpdesk natuurlijk. Die samenwerking ervaren we als heel prettig. Je kan echt op hen aan: ze zijn kundig en dat staat bovenaan. Als je wat geregeld wil hebben dan wordt het ook echt geregeld.”