fbpx

Home Zakelijke email

Zakelijke email

Direct contact

Een zakelijke email is een van de belangrijkste communicatiemiddelen voor een bedrijf, Reggestad ICT biedt de oplossing!

Overal en altijd veilig toegang hebben tot uw zakelijke e-mail, agenda en contactpersonen is binnen een bedrijf van groot belang. Een zakelijke e-mail is een van de belangrijkste communicatiemiddelen voor een bedrijf. Alleen gaan ook de meeste virussen en hack pogingen via de e-mail. Goede beveiliging van uw e-mail is daarom erg belangrijk, met het juiste virus en spam filtering blijft het gevaar buiten de digitale muren.

Alles-in-één oplossing

Bij Reggestad bieden we Office 365 aan, deze alles-1-een oplossing biedt de mogelijkheid om vanaf 1 account meerdere mailboxen te beheren. Office 365 is daarnaast de meest veilige oplossing voor zakelijke mailadressen op je eigen domein, deze applicatie zorgt namelijk voor een optimale synchronisatie tussen alle apparaten. Zo is de One Drive gekoppeld aan de e-mail en heeft u alle bestanden gemakkelijk bij de hand, op elk apparaat. Door een veilige twee-stapsverificatie voeg je een extra beveiligingslaag toe aan uw online netwerk en zijn ook back-ups altijd veilig!

Bij Reggestad ICT bieden wij hiervoor diverse oplossingen wat verstoringen voorkomt in uw email verkeer. Wij zoeken naar een passende email oplossing voor uw bedrijf en de apparaten waarmee u email gebruikt. Wij zijn daarnaast gecertificeerd Google & Google Apps administrators. Heeft u vragen omtrent zakelijke email? U kunt ons op elke moment bereiken! Neem contact met ons op!

Zakelijke email van Reggestad ICT

Bent u geïnteresseerd in zakelijke email of het u vragen over onze dienst? Vul het onderstaande formulier in of neem telefonisch contact met ons op via +31 (0) 547-27 33 63. 

 

 

Daar wil ik meer over weten!