fbpx

Home Werken in de Cloud

Specialist in zakelijk cloud oplossingen

Het werken in de cloud is het werken van nu. Maar een migratie naar cloudsystemen als Office 365 of Google Workspace kan flink wat werk opleveren. Wij helpen je graag de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen en geven continu advies tijdens het ‘nieuwe werken’.

Bart helpt je graag. Neem contact op
of bel +31 (0) 547-27 33 63

Sparren over een oplossing?
  • Altijd en overal toegang tot je bestanden en software voor iedereen (naar jouw keuze)
  • Geen zorgen; je bestanden zijn veilig en je kan gemakkelijk vanaf elk (nieuw) apparaat werken
  • Samenwerken aan documenten was nog nooit zo makkelijk! Bespaar tijd & misverstanden

 

Tegenwoordig werken steeds meer bedrijven in de Cloud. De specialisten van Reggestad ICT hebben veel ervaring met diverse clouddiensten en helpen dan ook graag bij een gedeeltelijke of volledige migratie naar de Cloud. Werken in de Cloud biedt vele voordelen. Het grootste voordeel is dat u op elke locatie met een netwerkverbinding aan de slag kunt gaan met uw documenten. Een van de andere zakelijke cloud oplossingen van Reggestad is het hosten van telefonie vanuit de Cloud zodat u altijd te bereiken bent.

Zakelijke cloud oplossingen

Er zijn twee verschillende soorten zakelijke cloud oplossingen: SaaS-oplossingen ofwel Software as a Service. Denk hierbij aan complete oplossingen voor een vast, maandelijks bedrag: One Drive, Exchange online. Daarnaast kan Reggestad ICT ook je bestaande software draaien vanuit de cloud, dit noemen ze IaaS, ofwel Infrastructure as a Service.

We helpen uw bedrijf graag bij een soepele overgang en geven advies over de nieuwe werkwijze. Neem gerust contact met ons op en wij informeren u graag over onze clouddienst.

Clouddienst van Reggestad ICT

Bent u geïnteresseerd in een zakelijke cloud oplossing of het u vragen over onze dienst? Vul het onderstaande formulier in of neem telefonisch contact met ons op via +31 (0) 547-27 33 63. 

 

Sparren over een goede oplossing voor jouw bedrijf? Bart helpt je graag verder!

Wil je iets weten over de inrichting van je ICT beheer? We zitten er klaar voor. Dus vul het formulier in en maak die afspraak, dan komen wij 'm na.