fbpx

Home Retail

Retail

Retail op volle toeren laten draaien? Dan heb je een goede ICT-omgeving nodig. Als ondernemer wil je snel kunnen schakelen tussen alle organisatorische werkzaamheden, zoals het beheren van voorraden en het managen van personeel. Reggestad ICT helpt bij de digitalisering van jouw werkvloer: van werkplekken met computers tot telefonie en kassasystemen tot websitehosting. Wij zorgen dat het nauw met elkaar verbonden is.

Passend ICT-advies

Elke retailonderneming heeft een eigen specialisatie en heeft daarmee eigen wensen en behoeften. Om tot een passende ICT-oplossing te komen, is het van belang om te weten wat jouw specifieke wensen zijn. Samen kijken we welke hard- en software nodig zijn om de ICT-omgeving perfect op deze wensen aan te sluiten. Daarbij kunnen wij de ICT mee laten groeien met de onderneming op het moment dat er meer werkplekken, collega’s of locaties bijkomen.

Vertrouwd en toegankelijk

De data van je onderneming moet altijd toegankelijk zijn voor gemachtigde werknemers. Denk aan personeelsgegevens, maar ook aan gegevens van de klant. Deze wil je gemakkelijk kunnen gebruiken, zodat je alle zaken grondig kunt regelen. Tegelijkertijd moeten deze gegevens veilig opgeborgen en beveiligd zijn: privacy is in de huidige maatschappij van groot belang. Vanuit onze expertise geven wij bruikbaar advies, zodat de privacy vanaf het eerste moment goed geregeld is. Zo zorgen we onder andere voor een veilig en betrouwbaar netwerk zonder dat dit ten koste gaat van functionaliteit.

Neem contact op

Benieuwd wat wij voor jouw retailonderneming kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of kom gerust bij ons langs bij Kerkstraat 123A in Goor, de koffie staat klaar.

Daar wil ik meer over weten!