fbpx

Home Het verhaal van Chantal en Nick Otten

Het verhaal van Chantal en Nick Otten

Drie bedrijven onder één paraplu, gerund door Chantal en Nick Otten, allemaal volledig voorzien van ICT door Reggestad ICT. Dat zijn Indivipro (groothandel/producent in raamdecoratie), Carpetlinq (groothandel/producent in wand- en vloerkleden) en Intera Projects (verzorging van inrichtingen). Al bijna tien jaar levert Reggestad de hardware zoals computers en telefoons en diensten op het gebied van hosting en abonnementen. Chantal vertelt over de samenwerking.

Daadkracht

“Wij zitten al geruime tijd bij Reggestad. Als ik zo terugkijk, blijkt dat inmiddels al sinds 2014 te zijn, ons tienjarig jubileum komt er dus aan,” grapt Chantal. “Wij waren niet tevreden over onze vorige partner: we hadden meer daadkracht nodig. Die daadkracht vonden we bij Reggestad: een no-nonsense bedrijf dat doet wat het belooft. Bart Aaldering, met wie wij het meeste contact hebben, is altijd duidelijk in zijn verhaal en treedt proactief op. Dat past bij ons.” 

Chantal gaat verder: “De samenwerking met Reggestad is echt meegegroeid met onze bedrijven. In het begin was het puur technisch: het leveren van de server, computers en andere technische zaken. Inmiddels denkt Bart mee over het volledige systeem. Bijvoorbeeld over de veiligheid, iets wat we vroeger nog weleens lieten liggen.”

Drie verschillende bedrijven – één server

De drie bedrijven zijn echt drie verschillende organisaties, legt Chantal uit. “Tegelijkertijd werken ze wel allemaal in synergie. Vloerkleden, raamdecoratie en inrichting liggen in elkaars verlengde. Daarom draaien ze op één server. Bart verzorgt hierbij het procesbeheer: hij kent elk proces en denkt erover mee.”

Hoewel de drie bedrijven op dezelfde locatie zijn gevestigd in het hoofdkantoor te Enter, hebben onder andere de showrooms een ander adres in Amsterdam en Culemborg. “Bart zorgt ervoor dat alles goed op elkaar is aangesloten. En ook toen we met een deel van ons bedrijf naar een andere locatie verhuisden, heeft hij geholpen om alle ICT-gerelateerde zaken in goede banen te leiden. Dat was heel prettig.” 

Doordat Bart elke week bij ons op kantoor zit, is het voor iedereen gemakkelijk om hem even aan te spreken om een oplossing te vinden voor een probleem of uitdaging.

Chantal Otten

Wekelijkse ondersteuning op locatie

Bart is één ochtend in de week op het hoofdkantoor in Enter te vinden. “Deze constructie stelde hij voor, nadat bleek dat wij behoefte hadden aan een meer proactieve werkwijze. Reactief was niet meer genoeg na de groei van onze bedrijven,” vertelt Chantal. “Doordat hij bij ons op kantoor zit, is het voor iedereen gemakkelijk om hem even aan te spreken om een oplossing te vinden voor een probleem of uitdaging. Hij zit er dan echt voor ons en is niet bezig met andere klanten. Bovendien werkt hij echt naar het ultieme resultaat op gebied van ICT en denkt mee over oplossingen. We leggen dan ook wekelijks nieuwe casussen bij hem neer. Dat reactieve is overigens wel deels gebleven: als er ‘s ochtends ineens geen WiFi meer is, bellen we en er staat al snel iemand voor de deur om het op te lossen.”

Betrouwbaar en no-nonsense

Reggestad is voor Chantal en Nick een betrouwbare partner. Ze wisselen veel uit en de samenwerking verloopt soepel. “Dat is echt zo gegroeid. Daar moet je ook wel in investeren van beide kanten, want dat is niet iets wat je direct hebt. Maar in bijna tien jaar bouw je wel echt wat op en vertrouw je elkaar. Bart is bovendien erg klantvriendelijk, iedereen die bij Reggestad werkt eigenlijk!”

Op zoek naar een daadkrachtige ICT-partner?

Wil jij je ICT-zaken ook op daadkrachtige manier op orde hebben en snelle hulp bij problemen? Neem contact met ons op via 0547-273363 of via info@reggestad.nl.

 

Headerfoto: showroom in Enter (fotografie van Jurrit van der Waal), interieur door Dimitri de Roeck.