fbpx

Home Recreatie

Recreatie

Reggestad ICT is expert op het gebied van recreatie-IT. Met veel plezier implementeren wij specifieke IT-diensten en ondersteunen daarbij onze klanten in de recreatiebranche. Door onze jarenlange ervaring in de recreatiesector, weten wij goed in te spelen op nieuwe ontwikkelingen. 

Wij leveren graag een totaalpakket met wifi, telefonie en alle andere vormen van ICT beheer. Daarnaast geven wij privacy advies, creëren we online werkplekken en zorgen voor netwerkbeheer en hosting. 

In de recreatiesector wordt wifi steeds belangrijker. Een veilig en betrouwbaar netwerk speelt hierbij een grote rol. Daarnaast is het van belang dat alle systemen continu blijven draaien en dat data altijd toegankelijk is. Steeds meer mensen willen ook op vakantie toegang hebben tot het wifi netwerk. Om op alle plekken een goede wifi voorziening te hebben, zorgen wij voor een netwerk dat bestand is tegen grote hoeveelheden bezoekers.

Een optimale ervaring voor je gasten en gemak voor je medewerkers. Als ondernemer in de recreatie sector wil je goed en snel kunnen schakelen met bezoekers, collega’s en gasten. Wij ondersteunen hotels, restaurants, vakantieparken en meer ondernemingen in de recreatie sector graag met hun ICT.

Daar wil ik meer over weten!