fbpx

Home Recreatie

Recreatie

Altijd online, ook op vakantie

Internet is ook op vakantie niet meer weg te denken en wordt steeds belangrijker. Vakantiegangers streamen video’s, zoeken een uitje op Google en plaatsen hun vakantiefoto’s en -video’s op social media. Veilige en stabiele wifi op de camping of op het vakantiepark is daarom een must. Tegelijkertijd wil je als recreatiebedrijf alle systemen draaiende houden voor je eigen werkzaamheden. Dat vraagt om een passende oplossing.

Wifi op het vakantiepark: waar moet je rekening mee houden?

Vakantieparken en campings komen in veel verschillende soorten en maten voor. Hierdoor verschillen de maatregelen die zorgen voor een stabiele en veilige wifi-verbinding. Een vakantiehuisje, caravan of camper dempen het WiFi-signaal meer dan een tent. En ook de afstand tussen de vakantieplekken heeft invloed op het signaal.  Een camping in een dichtbegroeid bos met 100 tentplekken en een park met vakantiehuisjes hebben daarom een andere aanpak nodig.

Administratie altijd online

Op een vakantiepark maken niet alleen de gasten gebruik van het internet. Ook de organisatie zelf is er nauw aan verbonden. De hoeveelheid gebruikers heeft invloed op de snelheid van het netwerk. Daarom is het belangrijk om in kaart te brengen hoeveel gasten er verblijven en hoeveel de administratie, de horeca en andere afdelingen gebruik maken van de WiFi. 

Staat dit op papier, dan zorgt Reggestad ICT Specialisten ervoor dat het netwerk niet overbelast raakt. Zo leggen wij een apart gastennetwerk aan, naast het bedrijfsnetwerk. Hierdoor blijft iedereen altijd online. Het gebruik van de juiste combinatie van computers, systemen, software en verbindingen zorgen ervoor dat het bedrijf kan blijven groeien en de gasten kunnen blijven genieten.

Veilig wifi-netwerk op vakantie

Veilig online, ook op een gastennetwerk. Ondanks het vele gebruik van de WiFi op een gastennetwerk, zorgen wij voor een beveiligde omgeving die als gebruiker veilig te gebruiken is. Zo kan de organisatie in alle veiligheid gegevens verwerken terwijl klanten gebruik maken van het internet voor hun ontspanning.

Alles in één

Wij van Reggestad ICT Specialisten zijn experts op het gebied van recreatie-IT. Door jarenlange ervaring in de recreatiesector zorgen wij voor een vakantiegevoel voor de klanten én het bedrijf. Lees het succesverhaal van Marco Jansen, (mede-)eigenaar van meerdere recreatiebedrijven in Markelo om daar een beeld van te krijgen.

Met kennis van alle nieuwste ontwikkelingen op het gebied van ICT met betrekking tot recreatie, leveren wij een totaalpakket. WiFi, telefonie, probleemoplossingen, netwerkbeheer en hosting. Wij zorgen voor een optimale ervaring voor de gasten en gemak voor de medewerkers.

Camping Bergzicht & Landgoed Kattenbergse Hoeve Marco Jansen

Op onze locatie wordt veel gevraagd van de installatie, maar Reggestad ICT heeft alles goed geregeld. We zijn dus zeker tevreden over de samenwerking. We hebben gewoon geen gedoe en dat is prettig.

Lees review

Neem contact met ons op

Benieuwd wat wij voor jouw camping, vakantiepark, horeca of andere onderneming kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en we bespreken samen de mogelijkheden. Liever direct even sparren? Bel dan naar 0547-27 33 63.

Daar wil ik meer over weten!