fbpx

Home ICT Hengelo

ICT Hengelo

Reggestad ICT is specialist op het gebied van ICT oplossingen en realisaties in Hengelo. Door het ontnemen van jouw ICT zorgen, zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf en collega’s ongestoord kunnen werken en gebruik kunnen maken van bijvoorbeeld telefonie en internet. Naast oplossingen zijn wij bij Reggestad ICT ook 24/7 bereikbaar voor het oplossen van problemen, zodat het werk in Hengelo altijd door kan blijven gaan.

Ontdek de mogelijkheden

ICT-oplossingen in verschillende branches

Door actief te zijn in verschillende branches in Hengelo, bieden wij niet alleen voor een bepaalde sector ICT oplossingen, maar leveren wij op maat. Op een paar branches ligt onze focus, namelijk dental, fysio, retail, ZZP’ers, ondernemers en recreatie. In onder andere deze branches zorgt Reggestad ICT ervoor dat jij ongestoord aan het werk kunt blijven in Hengelo zonder zorgen.

ICT-diensten in Hengelo

Reggestad ICT staat voor jou klaar in Hengelo en kan je ontzorgen met verschillende ICT-diensten. Zo zijn wij gespecialiseerd in diensten, zoals zakelijk camera beveiliging, zakelijke telefonie, privacy & AVG, ICT beheer, werken in de cloud, werkplekken inrichten, hosting, zakelijk e-mail, data recovery en wifi. Voor elk probleem bieden wij een oplossing op maat, zodat het werk door kan blijven gaan in Hengelo.

Oplossing op maat in Hengelo

Werkt de wifi al een tijdje niet goed of wilt u graag overgaan naar de cloud in Hengelo? Neem gerust contact met ons op en Reggestad ICT voorziet jou van vrijblijvend advies voor jouw situatie in Hengelo. 

Tandartsenpraktijk Markelo Mart Elzink

Mijn tandartspraktijk maakt al diverse jaren gebruik van de diensten van Reggestad ICT. Als er ICT of VOIP problemen zijn, zijn ze vlot te bereiken. Problemen worden dan vlot en adequaat opgelost. Ik vind dat Reggestad ICT goede kennis in huis heeft en een goede service bied tegen een nette prijs.

Lees review
Moddit Digital Agency Simon Hogenkamp

Ik ben tevreden met de mate waarin Reggestad ICT ons ondersteunt bij het optimaliseren van de telefonie en bereikbaarheid.

Lees review
Ortho-flex Arnold Janse

Wij hebben aan Reggestad een fijne en betrouwbare partner. Bij een probleem op IT gebied wordt er direct actie ondernomen!

Lees review