fbpx

Home Dit is hoe wij jouw Wifi implementeren en onderhouden!

Dit is hoe wij jouw Wifi implementeren en onderhouden!

Tegenwoordig niet meer weg te denken en de sleutel tot de online wereld. Wij hebben het hier natuurlijk over Wifi. Welke situatie je ook bedenkt, Wifi moet gewoon werken. En als het niet werkt dan komt er vaak een hoop frustratie bij kijken. Al helemaal als de Wifi niet naar behoren werkt in grote ruimtes waar veel mensen tegelijkertijd afhankelijk zijn van het netwerk. Wij van Reggestad ICT bieden kleine en grote bedrijven ondersteuning bij implementatie en onderhoud van veilige Wifi-verbindingen. Wij vertellen je er graag meer over!

Toename in Wifi aanvragen

Verbinding met het internet is tegenwoordig bijna een basisbehoefte geworden. Bijna net zo vanzelfsprekend als water uit de kraan. Online werken is gewoonweg niet meer weg te denken. Zo zien we onder andere een explosieve groei van het aantal digitale apparaten en aanvragen voor het aanleggen van een Wifi-netwerk. Daarbij zien we in de recreatiesector ook een grote groei. 

Bezoekers en gasten willen meer dan alleen een hotelovernachting of een campingplaats met sanitaire voorzieningen en een kookplaats. Het liefst willen zij tot aan hun tent verbonden kunnen zijn met een Wifinetwerk. Ja, je leest het goed, ook de online wereld wordt regelmatig bezocht tijdens een vakantie. Een fatsoenlijke Wifi-snelheid is daarmee een steeds belangrijker aspect geworden de laatste jaren. Daarom vind je zelden nog accommodaties zonder Wifi.

Implementeren en onderhouden 

Wij kunnen een efficiënt en slim Wifi-netwerk bij jouw bedrijf of organisatie implementeren en onderhouden. Ook bieden wij vele oplossingen aan om bestaande netwerken te verbeteren en te beveiligen voor een optimaal gebruiksgemak. Denk daarbij aan point-to-point wifi-oplossingen tussen verschillende gebouwen. Bij ons vind je volledige pakketten van internet, dus inclusief apparatuur en de juiste infrastructuur, ongeacht welke provider of type internet er gewenst is.

Om in te spelen op trends en ontwikkelingen zetten wij altijd stappen om tot een goede oplossing te komen.

Hoe gaan wij aan de slag?

Bart legt uit: ‘Eerst kijken we bijvoorbeeld naar de bestaande infrastructuur en proberen de kosten laag te houden door daar zoveel mogelijk op te bouwen. Vervolgens doen we metingen om te bepalen wat we precies nodig hebben. Als we dit hebben vastgesteld gaan we het systeem implementeren. Wij installeren slimme software waardoor wij precies kunnen zien hoe een systeem functioneert. Dit maakt beheer en diagnose zeer efficiënt.’

Wifi-oplossingen op maat 

De Wifi-systemen die wij gebruiken zijn onder andere Ubiquiti Unifi, MikroTik en TPlink. Omdat iedere onderneming anders is, is het gebruik van Wifi ook anders. Wij gaan dan ook graag in gesprek om de Wifi-behoefte voor jouw bedrijf in kaart te brengen. Zo kunnen wij jou de beste Wifi-oplossing op maat bieden. Van tevoren zullen we altijd kijken naar jouw wensen en behoeften. Daar spelen wij op in met onze expertise. En kijken we gelijk prijstechnisch wat aansluit. 

Wij werken veelal met systemen waar geen maandelijkse kosten aan zijn verbonden. Dus één keer uitrollen en vergeten. Dat wordt veel op prijs gesteld door klanten

Bart Aaldering

Vragen?

Heb je vragen over de Wifi-oplossingen of wil je advies? Bij Reggestad ICT helpen we je graag met een Wifi-oplossing op maat. Wij weten als geen ander hoe fijn het is om een sterk Wifi-netwerk te hebben, één die past bij jouw bedrijf. Onze specialisten kijken graag naar een oplossing die bij jouw bedrijf past!