fbpx

Home Telefonie

Telefonie

Wij werken al jaren samen met gerenommeerde partners om onze klanten de beste VoIP-oplossingen te kunnen bieden.

Een goede bereikbaarheid binnen uw bedrijf is van groot belang. Wij werken al jaren samen met gerenommeerde partners om onze klanten de beste VoIP-oplossingen te kunnen bieden. We verzorgen de complete implementatie en bieden daarna continu ondersteuning.

Reggestad ICT biedt de ondersteuning aan om te telefoneren vanuit de cloud, met onder andere systemen van: RoutIT KPN, VoIP Grid en Dean One. Met deze oplossing is het mogelijk om overal te bellen met je telefoon, mobiel of laptop. Hierbij is dus geen dual-SIM meer nodig. Een volledige integratie van mobiel in de telefooncentrale zorgt voor een gemakkelijk in te stellen bereikbaarheid, mogelijkheden tot wachtrijen, persoonlijk en afgestemde keuzemenu’s en diverse mogelijkheden met voicemail en voicemail met MP3 die direct in de mailbox komen. Daarnaast kan Reggestad ICT uw bedrijf voorzien van SoftPhones en draadloze headsets!

Uw bedrijf is hierdoor beter bereikbaar en u kunt overal bellen en gebeld worden op uw zakelijke telefoonnummer. Uw telefonie wordt voor u beheerd waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over technisch onderhoud.

Daar wil ik meer over weten!