fbpx

Bestel Mac bij Reggestad

Mac. Grootse prestaties Voor het kleinbedrijf.

Intro Image

MacBook is supersnel, bevat ingebouwde beveiligingsfeatures en het meest geavanceerde besturingssysteem ter wereld, zodat jij als ondernemer topprestaties kunt leveren.

Met de nieuwste processors, een schitterend Retina-display en geavanceerde beveiligingsfeatures is MacBook ontworpen voor jouw kleinbedrijf. Ga productiever aan de slag met krachtige ingebouwde apps die je meteen in de vingers hebt. Werk met zakelijke oplossingen die je al kent, zoals Microsoft 365 en G Suite. En met macOS heb je de beschikking over intelligente en intuïtieve software die ontworpen is voor jouw kleinbedrijf.

Meer informatie? bel +31 (0) 547-27 33 63 of Neem contact op

Voor welke Mac kies jij?

MacBook Pro 16-inch

M2 Pro en M2 Max tillen de prestaties en snelheid van de 16-inch MacBook Pro naar een heel nieuw plan, ook als je op de batterij werkt. Met een schitterend Liquid Retina XDR-display, alle poorten die je nodig hebt en een batterij die een hele dag meegaat1, kun je op deze pro-laptop overal aan de slag.

Offerte aanvragen?
Block Image

MacBook Air 15-inch M2

De 15-inch MacBook Air is gigantisch dun en heeft een adembenemend Liquid Retina-display. Met de superkracht van de M2-chip en een batterij die tot 18 uur meegaat levert hij de hele dag ongelofelijke prestaties, terwijl hij ook nog eens ultrahandzaam is.

M2-chip voor ongelofelijke prestaties
8-core CPU en tot 10-core GPU die complexe taken aankunnen
16-core Neural Engine voor geavanceerde machinelearning-taken
Tot 24 GB centraal geheugen, waardoor alles moeiteloos en snel gaat
Tot 20 procent sneller voor het toepassen van afbeeldingsfilters en -effecten
Offerte aanvragen?
Block Image

MacBook Pro 14-inch

M2 Pro en M2 Max tillen de prestaties en snelheid van de 14-inch MacBook Pro naar een heel nieuw plan, ook als je op de batterij werkt. Met een schitterend Liquid Retina XDR-display, alle poorten die je nodig hebt en een batterij die een hele dag meegaat1, kun je op deze pro-laptop overal aan de slag. 

Offerte aanvragen?
Block Image

MacBook Pro 13-inch

MacBook Pro 13". Met de superkracht van M2. De 13-inch MacBook Pro is veelzijdiger dan ooit. Dankzij de superkracht van de nieuwe M2‑chip is het de handzaamste pro-laptop van Apple, met een batterij die tot 20 uur meegaat.

Offerte aanvragen?
Block Image

Macbook Air M2

MacBook Air is helemaal opnieuw ontworpen rondom de krachtige nieuwe M2‑chip. Hij is uitzonderlijk snel en de batterij gaat tot maar liefst 18 uur mee. En dat in een opmerkelijk dunne behuizing van aluminium.

De M2-chip, gas erop
M2 lanceert de nieuwste generatie Apple silicon, en die is nog sneller en gaat nog efficiënter met energie om dan M1. De M2‑chip bevat een krachtige 8‑core CPU waarmee je sneller meer gedaan krijgt, en een GPU met tot 10 cores om betoverende afbeeldingen en animaties mee te maken.
13,6‑inch Liquid Retina-display
Het adembenemende 13,6‑inch Liquid Retina-display is het grootste en helderste ooit op een MacBook Air, met ondersteuning voor 1 miljard kleuren. Tekst is haarscherp en foto’s en films zijn nog levensechter, met rijke contrasten en enorm veel detail.
Tot wel 18 uur batterijduur
De batterij gaat tot 18 uur mee, zodat je de hele dag en tot diep in de nacht door kunt werken. Of spelen.
Offerte aanvragen?
Block Image

Macbook Air M1

Onze dunste en lichtste notebook bevat nu de Apple M1‑chip, waardoor hij een complete transformatie heeft ondergaan. De CPU is tot 3,5 keer zo snel, en de GPU is tot 5 keer zo snel. Dankzij de uiterst geavanceerde Neural Engine gaat machine learning tot 9 keer sneller. De batterij gaat langer mee dan ooit in een MacBook Air. En zonder ventilator werkt hij ook nog eens volkomen geruisloos. Dit is heel veel power die je zó met je meeneemt.

Kleine M1 chip, immense vooruitgang
Hij is er. De eerste chip die we speciaal voor Mac hebben gemaakt. De Apple M1 bevat maar liefst 16 miljard transistors en is een zogeheten system on a chip (SoC). Dat betekent dat die ene kleine chip onder meer de CPU, GPU, Neural Engine en I/O bevat. De M1 luidt met zijn ongekende prestaties, speciaal ontworpen technologieën en toonaangevend lage energie­verbruik1 niet alleen het volgende tijdperk voor Mac in, maar tilt die meteen naar een totaal ander niveau.
8-core CPU verslindt werk
De M1 bevat de snelste CPU die we ooit hebben gemaakt. Daardoor kun je met MacBook Air nu nóg intensievere dingen doen, zoals video’s en foto’s bewerken als een pro of grafisch veeleisende games spelen. Dat is precies waar de 8‑core CPU van de M1 voor zorgt. Die is niet alleen 3,5 keer zo snel als de vorige CPU,2 maar heeft ook high performance-cores én high efficiency-cores. Deze laatste handelen razendsnel alle dagelijkse dingen af en verbruiken toch maar een tiende van de stroom.
Tot wel 18 uur batterij­duur
Tot wel 18 uur batterij­duur. Dat is 6 uur extra, zonder op te laden.
Offerte aanvragen?
Block Image

MacBook Pro

De nieuwe MacBook Pro levert grensverleggende prestaties voor professionele gebruikers. Kies uit de krachtige M1 Pro of de nóg krachtigere M1 Max en je vliegt door al je intensieve workflows met een batterij die toch lang meegaat. En dankzij het indrukwekkende 14-inch of 16-inch Liquid Retina XDR-display en de professionele poorten doe je met MacBook Pro meer dan ooit.

M1 Pro of M1 Max
M1 Pro en M1 Max tillen de M1-architectuur naar nieuwe hoogten. Daarnaast brengen ze voor het eerst de system on a chip-architectuur (SoC) naar een professionele notebook. Ze hebben allebei meer CPU-cores, meer GPU-cores en meer centraal geheugen dan M1. Tel daarbij op de krachtige Neural Engine voor supersnelle machine learning en de verbeterde media engines die ProRes ondersteunen, en pro’s kunnen met M1 Pro en M1 Max dingen doen die ze nooit voor mogelijk hielden.
13, 14 of 16 inch Retina XDR-display
Welke Mac past het best bij jou? Keuze uit een 13‑inch, 14‑inch of 16‑inch MacBook.
Beschikbaar in twee verschillende kleuren
Beschikbaar in het zilver of spacegray.
Offerte aanvragen?
Block Image