fbpx

Bestel iPhone bij Reggestad

iPhone. Run je bedrijf, waar je ook bent.

Intro Image

Altijd en overal klaar staan voor je klanten hoeft geen moeite te kosten. Dankzij iOS is iPhone een simpel en ongekend krachtig device voor het kleinbedrijf, met standaard ingebouwde tools voor productiviteit, samenwerking en creativiteit.

Supersnel mobiel internet, een lange batterijduur,* een stevig design en geavanceerde features voor privacy en beveiliging in iOS maken iPhone tot een perfect bedrijfsmiddel. En dan is er ook nog de App Store met duizenden apps voor het bedrijfsleven, om je voorraad op peil te houden, samen te werken met je medewerkers, je klanten te helpen of je onderneming creatief onder de aandacht te brengen. [

Meer informatie? bel +31 (0) 547-27 33 63 of Neem contact op

Voor welke iPhone kies jij?

iPhone 13 Pro

De iPhone 13 Pro beschikt over een camera­systeem met drastisch meer power. Daarnaast heeft de 13 Pro een display dat zo snel reageert dat alles weer nieuw voelt. De mobiele telefoon beschikt over de snelste smartphone-chip ter wereld.

Met de next‑level camera leg je elk detail vast
Het pro-camera­systeem kreeg de grootste upgrade ooit. Met next‑level hardware waarmee je zoveel meer detail vastlegt. Super­intelligente software waarmee je op nieuwe manieren foto’s maakt en filmt. En een duizeling­wekkend snelle chip die het allemaal mogelijk maakt. Schiet maar raak.
Tot 1 TB aan opslag
1 TB aan opslag, meer dan genoeg voor al die foto’s en video’s
De langste batterijduur ooit voor iPhone
iPhone 13 Pro Max heeft de langste batterijduur ooit voor iPhone. Tot 2,5 uur extra batterijduur op iPhone 13 Pro Max. Tot 1,5 uur extra batterijduur op iPhone 13 Pro.
Offerte aanvragen?
Block Image

iPhone 13

De iPhone 13 beschikt over een geavanceerd dual camera-systeem. Door de razendsnelle chip laat de iPhone 13 de concurrentie ver achter zich. Tenslotte beschikt de telefoon over een lange batterijduur waar je elke dag plezier van hebt.

De razendsnelle A15 Bionic-chip verbeterd de snelheid, camera en batterijduur
De razendsnelle A15 Bionic is de drijvende kracht achter Filmmodus, Fotografische stijlen, Livetekst, en meer. De Secure Enclave vergrendelt persoonlijke informatie zoals je Face ID-gegevens en je contacten. En de chip is efficiënter, voor een langere batterijduur.
Maak professionele foto's met de sterke camera van de iPhone 13
We hebben de architectuur totaal vernieuwd en de lenzen 45 graden gedraaid. Zo konden we er ons beste dual camera-systeem ooit in plaatsen, compleet met groothoek­camera met de grootste sensor tot nu toe. Daardoor ontstond ook ruimte voor onze optische beeld­­­­­stabilisatie met sensor­­verschuiving. Bovendien kreeg de ultragroothoek­­­camera een snellere sensor.
Beschikbaar in 5 kleuren
Beschikbaar in het roze, blauw, middernacht, sterrenlicht en rood.
Offerte aanvragen?
Block Image

iPhone 12

De iPhone 12 beschikt over een kwalitatieve camera met enorm veel verschillende functies, hierdoor maak je makkelijk professionele foto's met een mobiel. De razendsnelle A14 Bionic-chip van Apple maakt de iPhone 12 razendsnel.

De A14 Bionic-chip van Apple maakt de iPhone 12 razendsnel
A14 Bionic-chip: - 6‑core CPU met 2 performance‑ en 4 efficiency-cores - 4‑core GPU - 16‑core Neural Engine
Kwalitatieve camera met enorm veel verschillende functies
De camera van de iPhone 12 heeft enorm veel verschillende functies zoals: twee 12‑MP camera’s (groothoek en ultragroothoek), groothoek: diafragma ƒ/1.6, ultragroothoek: diafragma ƒ/2.4, 2x optisch uitzoomen, tot 5x digitale zoom en portretmodus.
Verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren
Keuze uit de iPhone 12 mini en de iPhone 12 in de kleuren zwart, wit, rood , groen, blauw en paars.
Offerte aanvragen?
Block Image

iPhone SE

Met iPhone SE profiteer je van een krachtige A13 Bionic‑chip in een populair design voor een betaalbaarste prijs. Precies waar je op zat te wachten.

Een krachtige A13 Bionic-chip
Dankzij het geavanceerde camera­systeem en de A13 Bionic-chip profiteer je van de Portretmodus, waarmee je de achter­grond onscherp maakt om het onderwerp beter uit te laten komen. Ook wanneer je selfies maakt.
Scherpe camera met portretmodus
Dankzij het geavanceerde camera­systeem en de A13 Bionic-chip profiteer je van de Portretmodus, waarmee je de achter­grond onscherp maakt om het onderwerp beter uit te laten komen. Ook wanneer je selfies maakt.
Beschikbaar in 3 verschillende kleuren
In de kleuren zwart, wit en oord.
Offerte aanvragen?
Block Image

iPhone 11

De iPhone 11 beschikt over een kwalitatieve camera met enorm veel verschillende functies zoals groothoek en een telelens. Hierdoor maak je makkelijk professionele foto's met de iPhone 11. De A13 Bionic-chip van Apple maakt de iPhone 11 fijn in gebruik.

De A13 Bionic-chip van Apple maakt de iPhone 11 fijn in gebruik
A13 Bionic-chip: - 6‑core CPU met 2 performance‑ en 4 efficiency-cores - 4‑core GPU - 8‑core Neural Engine
Tot 128 GB aan capaciteit
Bij de iPhone 11 kun je kiezen uit een capaciteit van 64 GB of 128 GB.
Beschikbaar in 6 verschillende kleuren
Beschikbaar in het paars, groen, geel, wit, zwart en rood.
Offerte aanvragen?
Block Image

Iphone 14

IPhone 14 zit boordevol indrukwekkende features voor je werk. De razendsnelle A15 Bionic levert ongelofelijke prestaties, ook voor de moeilijkste taken. En de batterij gaat de hele dag mee, ook als je werkdag een keer wat langer duurt.

Offerte aanvragen?
Block Image

Iphone 14 plus

iPhone 14 Plus. Ga voor groots op je werk met een 6,7-inch display1 en een batterij die de hele dag meegaat. Dankzij de supersnelle A15 Bionic vlieg je door al je werkzaamheden.

Offerte aanvragen?
Block Image

Iphone 14 Pro

iPhone 14 Pro. Je mist nooit meer iets belangrijks met het always on display en Dynamic Island, een magische nieuwe manier om je iPhone te gebruiken. Of je nu werk-apps gebruikt, presentaties bekijkt of meedoet aan een videovergadering, dankzij de ongelofelijke prestaties van A16 Bionic doe je het allemaal tegelijk.

Offerte aanvragen?
Block Image