fbpx

Bestel iPad bij Reggestad

iPad. Samenwerken, connecten en multitasken met iPad. Waar je ook bent.

Intro Image

De dunne, lichte en handzame iPad is snel en uitermate handig voor het kleinbedrijf.

iPad heeft een schitterend 10,2-inch Retina-display, geavanceerde camera’s en een batterij die de hele dag meegaat1. Ideaal om je bedrijf te runnen, waar je ook bent. Met een Apple Pencil erbij kun je documenten annoteren, notities maken en snel een idee schetsen.2 Heb je behoefte aan een volledig toetsenbord waarop je altijd en overal prettig kunt typen, dan is er het Smart Keyboard. Dat fungeert tegelijkertijd als een dunne, stevige cover die onderweg de voorkant beschermt.2 Met Touch ID ontgrendel je moeiteloos je iPad, terwijl je device en je gegevens perfect beveiligd blijven. Veelgebruikte zakelijke tools als Microsoft 365 en G Suite maken je iPad helemaal af. En in de App Store vind je nog veel meer apps voor het kleinbedrijf.

Meer informatie? bel +31 (0) 547-27 33 63 of Neem contact op

Voor welke iPad kies jij?

iPad Air

Met iPad Air doe je meer dan met een computer, op nog simpelere manieren. En dankzij nieuwe features en mogelijkheden is hij nu veelzijdiger dan ooit.

Een indrukwekkend 10,9‑inch Liquid Retina-display
All‑screendesign met 10,9‑inch Liquid Retina-display, True Tone, brede kleur­weer­gave (P3) en antireflectie­coating.
Aangedreven door A14 Bionic, de meest geavanceerde chip ooit
Met de A14 Bionic-chip heb je alle power om je grootste ideeën tot leven te laten komen. Maak een 4K‑video en bewerk ’m direct op je iPad Air. Met een Apple Pencil van de tweede generatie kun je schilderen en illustreren met dynamische tools en subtiele schaduwen.1 En met de verbeterde graphics en machine learning van de A14 Bionic-chip heb je nieuwe creatieve mogelijk­heden als het gaat om fotobewerking, muziekproductie en nog veel meer.
Verkrijgbaar in vier verschillende kleuren
Verkrijgbaar in zilver, spacegrijs, roségoud, groen en hemelsblauw.
Offerte aanvragen?
Block Image

iPad

Krachtig. Handig. Veelzijdig. De nieuwe iPad is gemaakt voor alles wat je graag doet. Werken, gamen, iets moois maken of even bijkletsen, het kan allemaal. En dat voor een geweldige prijs. Dankzij de A13 Bionic-chip werkt alles sneller. Dat merk je meteen als je iemand een berichtje stuurt, online gaat of in meerdere apps tegelijk bezig bent.

Met de krachtige A13 Bionic-chip werkt alles sneller
Dankzij de A13 Bionic-chip werkt alles sneller. Dat merk je meteen als je iemand een berichtje stuurt, online gaat of in meerdere apps tegelijk bezig bent.
Krachtig genoeg voor elke klus
De A13 Bionic-chip ondersteunt moeiteloos geavanceerde apps zoals Adobe Fresco en Procreate.
De hele dag door
De batterij gaat de hele dag mee, dus iPad staat altijd voor je klaar.
Offerte aanvragen?
Block Image

iPad mini

De iPad mini is volledig opnieuw ontworpen en mooier dan ooit. Zo heeft de gloednieuwe behuizing nu ronde hoeken en een scherm van rand tot rand met een strakke omlijsting. Ondanks het kleine formaat, is de iPad mini mega krachtig.

Krachtige A15 Bionic-chip
Dankzij de nieuwe A15 Bionic-chip zit er enorm veel power in de compacte iPad mini. Of je nu je mail doorspit of foto’s bewerkt in Photoshop, iPad mini kan alles aan. Raas door geavanceerde apps, maak schitterende content en breng je creatieve ideeën tot leven, waar je ook bent.
Supersnel 5G
Met iPad mini beschik je over supersnelle verbindingen en heb je nu ook toegang tot 5G. Zo kun je via de allersnelste draad­loze netwerken van alles downloaden, een film streamen of onderweg even met je vrienden bijpraten.4
Beschikbaar in vier verschillende kleuren
Verkrijgbaar in spacegrijs, roze, paars en sterrenlicht.
Offerte aanvragen?
Block Image