fbpx

Bestel een Apple Watch bij Reggestad

Apple Watch. Een gezonde toekomst begint om je pols.

Intro Image

Met één blik op je Watch ben je weer op de hoogte. Je kunt snel reageren op meldingen, berichten bijhouden en meer halen uit apps voor werk en wellness. 

Meer informatie? bel +31 (0) 547-27 33 63

Voor welke Apple Watch kies jij?

Apple Watch Ultra

De meest robuuste en veelzijdige Apple Watch ooit. Ontworpen voor outdoor mensen, avonturiers en duursporters. Met een 49-mm kast van hoogwaardig titanium, extra lange batterijduur, speciale apps die gebruik maken van de geavanceerde sensoren en een nieuwe instelbare actieknop.

Waterbestendig
Van jetskiën op een meer tot kitesurfen langs de kust. Apple Watch Ultra is ervoor gemaakt. De Apple Watch Ultra heeft een waterbestendigheidsclassificatie van 100 meter volgens ISO-norm 22810:2010 en voldoet aan EN13319. Dat betekent dat u deze horloges kan dragen bij recreatief duiken tot 40 meter en bij andere activiteiten zoals zwemmen, douchen en waterskiën.
Accuduur
Met een batterijduur van 36 uur verslaat de Ultra iedere andere Apple Watch. Binnenkort komt er bovendien een energiebesparing-modus die de accuduur oprekt tot maar liefst 60 uur.
Het grootste en helderste Apple Watch-display
Het always‑on Retina-display heeft een piekhelderheid van 2000 nits en is twee keer zo helder als elke andere Apple Watch. Op het grotere display heb je meer ruimte voor work‑out­gegevens en wijzerplaten boordevol informatie.
Offerte aanvragen?
Block Image

Apple Watch Series 8

De meest robuuste en veelzijdige Apple Watch ooit. Ontworpen voor outdoor mensen, avonturiers en duursporters. Met een 49-mm kast van hoogwaardig titanium, extra lange batterijduur, speciale apps die gebruik maken van de geavanceerde sensoren en een nieuwe instelbare actieknop.

Always-on display
Strak en naadloos. Design dat de grenzen opzoekt. Apple Watch Series 8 heeft een groot en helder always‑on display dat dankzij de smalle randen elegant overloopt in de ronding van de kast. De innovaties die het prachtige always‑on display mogelijk maken, zorgen er ook voor dat je scherm extra goed tegen een stootje kan. Dankzij het dikke glas, de solide vorm en de vlakke onderzijde is het display beter bestand tegen barsten.
Geavanceerde sensoren en apps
Apple Watch Series heeft geavanceerde sensoren en apps voor je gezondheid, waarmee je een ecg kunt maken, je hartslag en je zuurstofsaturatie kunt meten en je lichaamstemperatuur kunt bijhouden voor meer inzicht in je menstruatiecyclus. En features als cashdetective, slaapfases en uitgebreide work-out gegevens helpen je actief, gezond, veilig en connected te blijven.
Veiligheid
Apple Watch Series 8 merkt het als je betrokken bent bij een ernstig auto-ongeluk. Ongeluk­detectie neemt automatisch contact op met de hulpdiensten, geeft je locatie door en waarschuwt ook je SOS-contactpersonen
Offerte aanvragen?
Block Image

Apple Watch SE

De Apple Watch SE beschikt over krachtige features om connected, actief, veilig en gezond te blijven. Geavanceerde sensoren houden precies bij hoeveel je beweegt en volgen je favoriete work‑outs op de voet. Eenvoudige manieren om connected te blijven. En een nieuwe dual-core­processor voor extra snelheid. Apple Watch SE is veelzijdiger en aantrekkelijker dan ooit.

Kijk hoeveel je beweegt, traint en staat
De Activiteit-ringen geven inzicht in hoe actief je op een dag bent aan de hand van drie meet­waarden: bewegen, trainen en staan. En met de Work‑out‑app kun je ook je work‑outs bijhouden, zoals pilates, fietsen, dansen en nog veel meer.
Waterbestendig
Apple Watch SE is water­bestendig tot 50 meter. Neem dus lekker een duik en hou je baantjes bij in het zwembad, of je route in open water.
Swipe langs duizenden apps
Download apps in de App Store zodat je nog meer met je Watch kunt doen. Ontdek apps voor vrijwel alles wat je leuk vindt, van surfen tot tennissen, maar ook handige apps voor onderweg. Veel van je favoriete iPhone-apps hebben ook een versie voor Apple Watch, zodat je nog meer kunt doen direct vanaf je pols.
Offerte aanvragen?
Block Image