fbpx

Bestel AirPods bij Reggestad

AirPods. Familie van elkaar. Dat hoor je meteen.

Intro Image

Met AirPods geniet je draadloos van weergaloos geluid en een perfecte pasvorm. Met draagdetectie of inear-detectie, moeiteloos instellen en soepel switchen tussen devices. En met “Hé, Siri” worden al je dagelijkse taken makkelijker. 

Meer informatie? bel +31 (0) 547-27 33 63

Voor welke AirPods kies jij?

AirPods Max

Met de Max heb je de perfecte combinatie van high‑fidelity audio en het moeiteloze gemak van AirPods. Van de super zachte oorkussens tot de zwevende hoofdband: AirPods Max is zo ontworpen dat hij perfect aansluit op ieder hoofd. Zo ga je helemaal op in elk geluid.

Met actieve ruisonderdrukking en transparantie-modus
AirPods Max combineert high-fidelity audio met de beste actieve ruis­onderdrukking ooit. Elk onderdeel van de speciaal ontwikkelde speakerdriver draagt bij aan het produceren van een verfijnd geluid. En de vervorming wordt in alles wat je hoort teruggebracht tot het absolute minimum. Dus elke noot, van diepe, donkere bassen tot volle midden­tonen en kraakheldere hoge tonen, hoor je nu duidelijker dan ooit.
Surround sound
Dankzij ruimtelijke audio met dynamische hoofdtracking hoor je films en series in surround sound, net alsof je in de bioscoop zit.1 Met ingebouwde gyroscopen en versnellings­meters meten AirPods Max en je iPhone, iPad, Mac of Apple TV de subtiele bewegingen van je hoofd en passen het geluid daarop aan.
Keuze uit 5 kleuren
Keuze uit zilver, space gray, blauw, roze en groen
Offerte aanvragen?
Block Image

AirPods Pro

Het draagcomfort is door Apple opnieuw gedefinieerd. Het resultaat: een nieuwe klasse oortjes met verschillende pasvormen die je oren goed afsluiten voor actieve ruis­onderdrukking. Je voelt de muziek, niet de oortjes. In de Transparantie-modus hoor je weer wat er rondom jou gebeurt.

Met actieve ruisonderdrukking
AirPods Pro zijn de enige oortjes met actieve ruis­onderdrukking die continu wordt aangepast aan de vorm van je oren en de pasvorm van de oortips. Hierdoor houden ze omgevingsgeluid buiten en hoor jij alleen wat je wilt horen.
Enorm goede audiokwaliteit, zo heb je geluid nog nooit gehoord
Je profiteert van de beste geluidskwaliteit dankzij Adaptieve EQ, waarmee de muziek automatisch wordt afgestemd op de vorm van je oren en het geluid even vol klinkt.
Een H1-chip met heel veel power
De compacte AirPods Pro zijn technisch uitermate geavanceerd en ontworpen rond ons System in Package-design. De H1‑chip stuurt alles aan, van geluid tot Siri.
Offerte aanvragen?
Block Image

AirPods (3e generatie)

Geluid dat totaal nieuwe richtingen inslaat. Ruimtelijke audio met dynamische hoofdtracking omringt je met geluid en geeft een compleet nieuwe dimensie aan muziek, series, films en nog veel meer. Het geluid komt van alle kanten, alsof je midden in je eigen bioscoop of concertzaal zit. De door Apple ontworpen dynamische driver wordt aangestuurd door een speciale versterker en zorgt voor een extreem gedetailleerde muziek­weergave. Elke klank is raak, van diepe bassen tot kristalheldere hoge tonen.

Adaptieve EQ die muziek afstemt op de vorm van je oren
Adaptieve EQ stemt muziek automatisch af op de vorm van je oren. De microfoons aan de binnenkant detecteren wat jij hoort, waarna de middelhoge en lage frequenties in real time worden bijgesteld, zodat je geen enkel detail hoeft te missen.
Een batterij die langer meegaat en razendsnel oplaadt
Tot wel 6 uur luisteren na één keer opladen. En tot wel 30 uur luisteren in totaal met de case.
zweet- en waterbestendig volgens de IPX4-norm
AirPods en de MagSafe-oplaadcase zijn zweet- en waterbestendig volgens de IPX4-norm, en dus prima bestand tegen een flinke bui of een stevige work‑out.2
Offerte aanvragen?
Block Image

AirPods (2e generatie)

Met meer gesprekstijd, het activeren van Siri met je stem en een los verkrijgbare draad­loze oplaad­case zijn AirPods ongeëvenaard goed. Haal ze uit de case en ze zijn klaar voor al je devices. Doe ze in je oren en ze maken meteen verbinding, zodat jij kunt genieten van geweldig geluid. Alles gaat als vanzelf.

Draadloos en automatisch verbonden
AirPods configureer je met een simpel tikje. Daarna gaan ze automatisch aan en blijven ze altijd verbonden. De rest gaat net zo gemakkelijk. Ze detecteren wanneer je ze in hebt. En pauzeren wanneer je ze uitdoet. Of je ze nu met je iPhone, Apple Watch, iPad, Mac of Apple TV gebruikt, de ervaring is altijd indruk­wekkend.
Meer dan 24 uur gebruik, met oplaadcase
Met de draadloze oplaadcase kun je je AirPods meerdere keren extra opladen voor meer dan 24 uur batterijduur. Opladen gaat heel snel. Een kwartiertje opladen in de case is goed voor tot 3 uur luisteren of tot 2 uur bellen. Voor de batterijstatus houd je de AirPods naast je iPhone of vraag je Siri: “Hoeveel batterij hebben mijn AirPods nog?” En wanneer het tijd is om je AirPods op te laden, krijg je een handige melding op je iPhone.
Luister tot 5 uur zonder op te laden
Eén keer opladen is goed voor maar liefst 5 uur luisteren en nu tot 3 uur bellen.
Offerte aanvragen?
Block Image