fbpx

Home Refurbished hardware

Refurbished hardware

Ben je voor je bedrijf of voor jezelf op zoek naar een IPhone, desktop, notebook of IPad? Dan is het wellicht interessant om na te denken over een refurbished variant. Bij Reggestad ICT hebben wij een ruim aanbod refurbished hardware. Zelfs onze servers zijn refurbished leverbaar! Ben je benieuwd naar alle voordelen van onze refurbished hardware? In deze blog lichten wij de voordelen toe.

Besparing

Misschien wel het grootste voordeel van refurbished hardware, is dat het je veel geld bespaart ten opzichte van het kopen van nieuwe hardware. Door het kopen van refurbished producten in plaats van nieuwe bespaar je in vrijwel alle gevallen geld. Omdat je geen compleet nieuwe tablet, smartphone, router of laptop aanschaft, bespaar je al snel honderden euro’s!

Betrouwbaar

Misschien gaat de gedachte door je hoofd dat een refurbished product niet 100% betrouwbaar is, omdat het product in het verleden is gebruikt. Maar dit is een misvatting! Bij Reggestad ICT worden de producten altijd helemaal nagelopen en gecontroleerd. Ze worden schoongemaakt, getest en grondig onderzocht. Zo gaan ze als nieuw de deur uit, daarom weet je zeker dat het product betrouwbaar is.

Refurbished of tweedehands

Refurbished is veiliger dan tweedehands. Er zijn veel tweedehands producten te verkrijgen, toch is dit niet altijd aan te raden. Een van de redenen is omdat er geen garantie zit op tweedehands producten. Bij Reggestad ICT krijg je deze garantie wél bij refurbished hardware. Wij vertrouwen op onze producten maar wanneer er ongewenst een fout in het product zit, geven wij je garantie op de juiste service en eventueel een vervangend product. Deze garantie geldt voor al onze refurbished producten.

Milieuvriendelijk

Omdat je met het kopen van ‘gerestaureerde’ producten geen nieuw product koopt, is dit beter voor het milieu. Omdat er op den duur op grote schaal minder nieuwe producten worden gekocht, zouden er ook minder producten worden geproduceerd. Dus mocht je nog twijfelen over het kopen van een refurbished variant, dan zou dit een belangrijke reden kunnen zijn om ervoor te kiezen!

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in een van onze refurbished producten? De specialisten van Reggestad ICT hebben ervaring met refurbished hardware en adviseren je hier graag over! Neem telefonisch contact met ons op via het nummer 0547 27 33 63 of via het mailadres info@reggestad.nl.