fbpx

Home Oplossingen voor jouw bureau

Oplossingen voor jouw bureau

Kort na de uitvinding van de PC werd voorspeld dat onze banen uiteindelijk zouden verdwijnen van kantoor en dat thuis de toekomstige werkomgeving zou zijn. In de afgelopen tien jaar is werken op afstand enorm in populariteit toegenomen, maar de Covid-19-pandemie heeft wereldwijd pas echt een immense toename veroorzaakt.

Thuiswerken

In de afgelopen maanden heeft 88% van de organisaties hun werknemers aangemoedigd of verplicht gesteld om thuis te werken en werden al deze externe werkers gedwongen om thuis een comfortabele werkplek te creëren.
Met het gedeeltelijk versoepelen van de genomen Covid-19-maatregelen en de aanwakkerende discussie over terugkeer naar kantoor, lijkt het normale leven weer in zicht te komen. Echter, de verwachting is dat de meeste werknemers geleidelijk zullen terugkeren naar kantoor en nog geruime tijd (deels) thuis zullen blijven werken. Het schakelen tussen twee werkplekken (kantoor en thuis) zal wat extra aanpassingen aan de werkplek vereisen om de efficiënte workflow niet te belemmeren.

Denk aan het creëren van twee volledig ingerichte flexwerkplekken, één thuis en één op kantoor, met dezelfde voorzieningen en comfort op beide plaatsen. Omdat de meeste mensen geen aparte kamer of studeerkamer hebben om een thuiskantoor te creëren, worden veel werkplekken in de woonkamer gecreëerd. Het gebruik van bijvoorbeeld een flexibele hoogte verstelbare bureaustandaard van NewStar kan de perfecte oplossing zijn voor een dergelijke situatie. Omdat de standaard niet op het tafelblad is gemonteerd, kan deze gemakkelijk worden verplaatst als je de werkruimte voor de dag wilt opruimen.

Neem contact op

Heb je behoefte aan een flexibele thuiswerkplek of zoek je een passende oplossing voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op, wij staan voor je klaar. Je kunt ons bereiken via 0547 27 33 63 of via info@reggestad.nl.