fbpx

Home Kerstcadeaus voor de Voedselbank

Kerstcadeaus voor de Voedselbank

Met het feestseizoen in volle gang, is het een tijd van vreugde, samenzijn en vooral delen. Dit jaar steunen wij daarom, naast PAX Kinderhulp, ook de Voedselbank. Door een donatie van (gezelschaps)spellen hopen we de feestvreugde te verspreiden onder mensen die het het hardst nodig hebben.

Een kerst vol cadeautjes

Dit jaar besteedden we € 2500,- aan kerstcadeautjes voor de Voedselbank. En daar zijn we trots op! In totaal hebben we 223 cadeaus voor jong en oud geshopt. Van klassiekers zoals Jenga tot tijdloze gezelschapsspellen zoals Monopoly, en uitdagende puzzels voor de hele familie. Met deze spellen steunen wij zo veel mogelijk families en zorgen we voor geslaagde kerstdagen.

Meer dan zomaar spellen

Dat wij graag (gezelschaps)spellen cadeau doen, is niet zonder reden. Samen spelletjes spelen creëert namelijk momenten van gezelligheid en verbondenheid, waarin families samen kunnen lachen, leren en genieten van elkaars gezelschap. Spellen hebben de kracht om grenzen te doorbreken, generaties te verbinden en waardevolle herinneringen te creëren. En dat is zo belangrijk in deze tijd en tijdens deze feestdagen vol gezelligheid!

Een kerst vol hoop en saamhorigheid

Met deze bijdrage hopen we niet alleen mensen die bij de Voedselbank komen blij te maken, maar ook een bredere impact te hebben op mensen in nood. De Voedselbank is ook dit jaar weer een belangrijke partner voor ons, omdat we geloven dat niemand de feestdagen zou moeten doorbrengen zonder de essentiële levensbehoeften. Onze steun aan de Voedselbank is gericht op het bieden van een helpende hand aan gezinnen die het moeilijk hebben, zodat ook deze families kunnen genieten van een feestelijke kerst, mét natuurlijk cadeautjes.

Gezelligheid tijdens de feestdagen

Dit feestseizoen gaat niet alleen over het ontvangen van geschenken, maar vooral over het geven van vreugde en hoop. Wij gunnen iedereen gezellige feestdagen. Hopelijk kunnen wij daar ons steentje aan bijdragen en maken we veel gezinnen die bij de Voedselbank lopen blij met een mooi kerstcadeau en een extra steuntje in de rug.